Douchewand onderdelen

Niet alleen zijn douchewand onderdelen erg praktisch maar ze zorgen ook voor stevigheid en veiligheid tijdens het douchen. Deze onderdelen kunnen dus niet onderbreken wanneer jij een douchewand in de badkamer hebt of wilt. Maak jouw ideale douche compleet met de onderstaande douchewand onderdelen.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9411 reviews

Douchewand onderdelen

Douchewand onderdelen zijn zeker slim om te gebruiken bij jouw douchewand. Hierdoor staat jouw wand sterk en stevig. In ons assortiment zijn verschillende afmetingen en kleur opties te vinden. Zodat jij het douchewand onderdeel kan vinden die bij jouw badkamer past.

Stabilisatiestangen

Stabilisatiestangen zorgen voor meer stevigheid en veiligheid tijdens het douchen. Deze stangen zijn perfect om te gebruiken samen met een inloopdouche zonder profiel. Zo kan je de profielset kiezen die het beste bij jouw badkamer past. Stabilisatiestangen zijn maatgebonden, dus het is handig om hier op te letten bij de aanschaf. De meest populaire bevestigingsmethode is de wandbevestiging, door deze methode is de stabilisatiestang gemakkelijk te reinigen.

Verbredingsprofielen

Met een verbredingsprofiel is er een verlenging aan de muurkant van de douchewand mogelijk. Dit geeft een praktische toevoeging aan de douche. De extra centimeters worden onopvallend toegevoegd aan de douchewand, wanneer jij bijvoorbeeld vindt dat deze net te kort is. De meest voorkomende kleuren in ons assortiment zijn chroom en zwart.

Douchewand onderdelen kopen

Wil jij inspiratie op doen voor jouw doucheruimte of wil je persoonlijk advies van onze medewerkers? Kom dan langs in één van onze showrooms en wij helpen jou graag! Geen tijd om langs te komen, maar wil je alsnog advies ontvangen? Dat is geen probleem! Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag met een passend antwoord op jouw vraag!