Vloertegel aanbiedingen

Ben je op zoek naar hoogwaardige vloertegels om jouw interieur een nieuw leven in te blazen? Ontdek dan onze selectie vloertegel aanbiedingen en transformeer je vloer in stijl met een van onze betaalbare tegels.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Een prachtige vloer vormt de basis voor elke badkamerruimte. Met deze vloertegel aanbiedingen kun je jouw droomvloer realiseren zonder je budget te overschrijden. Op deze pagina komen kwaliteit, stijl samen met scherpe prijzen. Of je nu je keuken, badkamer, woonkamer of een andere ruimte wilt upgraden, onze aanbiedingen hebben er altijd iets tussen zitten wat past bij jouw wens(en).

Stijlvolle vloertegels aanbieding

De vloertegel aanbieding die je gebruikt in de badkamer bepaalt voor een groot deel de basis van de stijl die je kiest. Kies dus een vloertegel aanbieding uit die bij de stijl die je in je badkamer wilt past. Met een vloertegel in betonlook leg je bijvoorbeeld een prachtige basis voor een badkamer in industriële stijl. Met een mooie vloertegel in houtlook heb je een schitterende basis voor bijvoorbeeld een badkamer in landelijke stijl. Neem een kijkje op deze vloertegel aanbieding pagina en raak geïnspireerd door de verschillende tegels.

Afmetingen voor elke ruimte

De verschillende vloertegel aanbiedingen zijn in allerlei afmeting verkrijgbaar. Bij grote tegels heb je minder voegsels en zal de vloer rustiger ogen. Een kleinere tegel kan dan weer een leuk patroon toevoegen aan je badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een hele kleine mozaïektegel voor een hele leuke speelse stijl op de badkamervloer!

Duurzaamheid en slijtklasse tegel aanbiedingen

Wil je een vloertegel in de aanbieding scoren die bestand is tegen slijtage? Let dan op de slijtklasse, die varieert van 1 (zeer slijtage gevoelig) tot 5 (niet slijtage gevoelig). De meeste tegels in ons tegel aanbieding assortiment kunnen gecategoriseerd worden bij slijtklasse 4 en 5. Hiermee investeer je in een langdurige duurzaamheid.

Vragen over de vloertegels die in de aanbieding zijn?

Wil je meer weten over de vloertegels in de aanbieding? Of wil je specialistisch advies van een van onze medewerkers? Kom dan langs in één van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice.