Nis badkamer

Een nis in de badkamer stijlvol maar ook erg functioneel. Een inbouwnis is mooi weggewerkt in een wand waardoor deze nooit in de weg zal zitten. Het biedt de mogelijkheid om decoratie of handige accessoires in te plaatsen. Ben je op zoek naar een nis voor de badkamer? Bij Sawiday vind je een ruim assortiment nissen in verschillende maten en stijlen. Bestel direct online!

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9413 reviews

Nis voor in de badkamer

Een nis in de badkamer is mooi en praktisch. Wanneer je op zoek bent naar ruimtebesparing in de badkamer dan is een nis daarvoor uitermate geschikt. In de nis kun je gemakkelijk bad en/of doucheproducten opbergen. Je kunt de nis ook gebruiken in de doucheruimte, waardoor doucherekken of shampoohouders achterwegen kunnen blijven. Natuurlijk kun je de badkamer nis ook opvullen met leuke decoraties of planten. Hierdoor kun je iedere week gemakkelijk een nieuwe look creëren in jouw badkamer.

Inbouwnis badkamer

Een inbouwnis is de meest ideale nis wanneer je optimaal gebruik wilt maken de ruimte in uw badkamer. Doordat de nis wordt ingebouwd in de muren, oogt het minder rommelig en geeft het een ruimtelijker gevoel. Je kunt een inbouwnis gemakkelijk toepassen in de doucheruimte, het toilet of naast de wastafel. Je bergt hierdoor spullen gemakkelijk op zonder dat deze meteen in zicht zijn. Opgeruimd staat netjes!

Opbouwnis badkamer

De opbouwnis is de meest ideale nis wanneer je niet wilt hakken in de muren. De opbouwnis monteer je namelijk rechtstreeks op de muur. Of je nu kiest voor een opbouw- of inbouwnis, beide vormen bieden een stijlvolle manier om decoratie en accessoires neer te zetten in de badkamer. Welke optie het best is voor jouw situatie is kun jij zelf bepalen. Wil je zo min mogelijk ruimte kwijt zijn, dan kies je voor een inbouwnis. Wil je de wanden intact houden, dan is opbouw een betere keuze.

Opvallende nis of geheime ruimte in de badkamer?

Sawiday heeft diverse nissen in haar assortiment waardoor je de nis op verschillende manieren en plaatsen toe kunt passen. Zo kun je de nis er extra laten uitspringen of juist in de muur laten verdwijnen. Deze nissen hebben een deur die je kunt betegelen. Kies je voor dezelfde tegel dan ontstaat er een geheime nis. Kies je voor een totaal andere tegel dan ontstaat er een speels effect met een duidelijk zicht op de nis in jouw badkamer.

Vragen over nissen?

Heb je vragen over nissen? Bijvoorbeeld over de mogelijkheden of wat de beste nis is voor jouw badkamer? Dan helpen onze deskundige medewerkers je graag op weg. Kom langs in de showroom of neem contact op met de klantenservice!