Showroommodellen

Wist u dat Sawiday verschillende showrooms in Nederland en België heeft? Daar kunt u onze producten bekijken én de beste deals scoren. Onze showroommodellen zijn namelijk altijd scherp geprijsd en direct mee te nemen. Voor alle showroommodellen geldt wel dat ze maar beperkt te verkrijgen zijn, dus bekijk ons uitgebreide aanbod en wees er snel bij!  

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9412 reviews

Showroommodellen - korting tot 70%

Diverse badkamer showroommodellen van verschillende merken. Allen in prima staat, eventuele beschadigingen worden vermeld bij de producten.

Badkamer showroommodel te Schoten

Per showroommodel wordt aangegeven waar deze zich bevindt. Sawiday heeft namelijk vijf showrooms in Nederland: Alkmaar, Arnhem, Rosmalen, Rotterdam en Amsterdam en twee showrooms in België te Schoten en Zaventem.

Spelregels

Vanwege de hoge korting en beperkte voorraad zijn wij genoodzaakt de volgende spelregels aan te houden:

- Alléén verkrijgbaar in een showroom en niet online te bestellen;

- Alléén af te halen, wordt niet verzonden;

- Reserveren is mogelijk, maar slechts 1 werkdag;

- Inspecteer het product goed er kunnen beschadigingen op zitten;

- Helaas kunnen we geen garantie geven op deze producten;

- Producten kunnen niet retour worden gebracht.

Voordelige badkamer samenstellen met showroommodellen

Doordat het aanbod showroommodellen voor de badkamer vaak behoorlijk groot is, zijn er vaak complete badkamers in dezelfde stijl samen te stellen. Het is even goed zoeken en misschien liggen de producten in verschillende winkels. Toch kan het lonen om het aanbod showroommodellen eens goed door te spitten. Met een beetje geluk vind je zo je droombadkamer met een flinke korting!