Handdoekhaak

Handdoekhaken

Handdoekhaken kunnen een essentieel onderdeel van de badkamer zijn. Het is een minimalistisch onderdeel maar zeer functioneel. Een handdoekhaakje valt niet op in de badkamer maar is ideaal en biedt de oplossing om uw badkamer opgeruimd en netjes te houden. In elk klein hoekje past wel een handdoekhaak. Daarnaast kunt u uw handdoekhaakjes kiezen met een mooie vormgeving zodat deze past in de stijl van de rest van uw badkamer.

U kunt handdoekhaken dus overal ophangen, bij de douche, bij de wastafel of op welke plek u maar wilt. Het kan zelfs buiten de badkamer erg handig zijn. Zo ervaart u maximaal de functie van handdoekhaakjes.

Groot assortiment handdoekhaken

Om handdoekhaakjes voor u zo passend mogelijk te maken, leveren wij ze in vele kleuren en  modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een model met één haakje of voor een model met bijvoorbeeld 7 handdoekhaakjes. Daarnaast heeft u ook de keuze tussen de verschillende types. Zo bieden wij handdoekhaakjes aan die u gemakkelijk kunt installeren door middel van een plakstrip of haakjes die in de wand gemonteerd moeten worden.

Sawiday biedt online meer dan 500 handdoekhaakjes aan van merken zoals Geesa, Haceka, Hotbath, Tiger en Wenko.

Contact

Komt u er niet uit of kunt u niet kiezen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of bezoek onze showrooms voor advies, zodat wij u kunnen helpen met het kiezen van de voor u perfecte handdoekhaken.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur