WC-borstels

Een fijne WC-borstel is onmisbaar in de badkamer en toiletruimte. Een borstel heeft een duidelijke praktische functie, maar kan ook een stijlvolle toevoeging aan de badkamer of toiletruimte zijn! Daarom biedt Sawiday wc-borstelgarnituren in verschillende stijlen: van mat zwart tot goud. Ook kun je kiezen uit een hangend, staand, rond of vierkant exemplaar. Op zoek naar een goede WC-borstel? Bestel ‘m snel en eenvoudig online!

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

WC-borstels / toiletborstels

Jouw toilet schoonhouden na gebruik? Dat doe je met behulp van een toiletborstel. Jammer genoeg staan toiletborstels vaak in het zicht en zijn het niet de favoriete voorwerpen van badkamergebruikers. Gelukkig hebben producenten hun stinkende best gedaan om dit (ooit zo lelijke) voorwerp om te toveren tot een echte toevoeging van de badkamer of toiletruimte. WC-borstels dienen niet meer alleen als schoonmaakvoorwerp. Ze worden zodanig ontworpen dat ze in lijn zijn met de rest van de accessoires in de badkamer of toiletruimte.

WC-borstel assortiment

WC-borstels zijn verkrijgbaar vanuit verschillende merken, zoals bijvoorbeeld: Tiger, Zack, Grohe, Haceka en Sealskin.

Soorten WC-borstels

Sawiday heeft een ruim assortiment WC-borstels, zodat je altijd een WC-borstel kunt vinden waarmee je in stijl remsporen kunt wegschrobben. Je kunt kiezen tussen chromen WC-borstels, zwarte borstels, borstels van rvs of witte toiletborstel. Voldoende keuze dus.

Accessoire sets

Heb je geen zin om alle accessoires zelf bij elkaar te zoeken? Kijk dan ook eens bij onze toiletaccessoire sets. Zo heb je eenvoudig een hele set die ook nog een goed op elkaar aansluit. Deze sets bestaan vaak uit een toiletborstel, toiletrolhouder en reserverolhouder. Een WC-borstel is vrijwel altijd inbegrepen.

WC-borstel kopen?

Sawiday biedt dus volledige toiletborstelgarnituren aan, maar ook losse toiletborstels en borstelkoppen. Er worden enkel toiletborstels van de hoogste kwaliteit geleverd, en dat ook nog eens tegen een scherpe prijs. Bekijk de WC-borstels online of kom langs in een van onze showrooms!