Hoekfonteinen

Met een kwalitatieve hoekfontein zorgt u ervoor dat uw toilet tot in de puntjes in orde is. Een hoekfontein voor op het toilet is zodanig ontworpen, dat het zo min mogelijk ruimte inneemt. De plaatsing van een toilet hoekfontein is dan ook zeer efficiënt. Zo kunt u direct na het gebruiken van het toilet even kort de handen wassen. Wel zo makkelijk wanneer het toilet zich bijvoorbeeld niet dicht bij de badkamer of keuken bevindt. Uw bewegingsruimte wordt hierbij zo min mogelijk ingeperkt.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Hoekfontein

Als u uw fontein in een hoek wilt plaatsen in de badkamer of toiletruimte zult u gebruik moeten maken van een hoekfontein. Een hoekfontein is erg populair, omdat er verschillende voordelen aan de plaatsing ervan verbonden zijn. U moet bij zo’n wastafel dan denken aan:

  • Ruimtelijk efficiënt: Doordat een hoekfontein zodanig is ontworpen dat deze in de hoek past, neemt het minimaal ruimte in. In een hoek kan u verder toch al weinig kwijt. Het is dan een zeer ruimtelijk efficiënte optie om er een hoekfontein in te plaatsen. Zeker bij een wat kleinere badkamer of een kleiner toilet komt dit zeer goed van pas.
  • Sterk design: Daarnaast is een sterk design van een hoekfontein ook mooi meegenomen. Dit geeft een extra uitstraling aan de badkamer of het toilet. Het maakt het geheel af. Wanneer de hoekfontein qua design mooi aansluit op de rest in de betreffende ruimte, dan heeft het echt een toegevoegde waarde.
  • Makkelijk: Ook is een hoekfontein gewoonweg erg makkelijk. U kan daardoor direct na het gebruikmaken van het toilet de handen wassen. Een zeer makkelijke manier om de hygiëne zoveel mogelijk te waarborgen.
  • Uitgebreid assortiment: Wij hebben een uitgebreid assortiment hoekfonteinen waardoor u altijd een fontein vindt die aan al uw wensen voldoet. Loop alle verschillende opties rustig door. We achtten de kans groot dat u iets vindt dan mooi aansluit op uw individuele smaak.
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding: Een hoekfontein is een relatief compact product, maar komt toch met de ruime hoeveelheid voordelen. Zeker gezien de relatief lage prijzen die we bij Sawiday hanteren, is de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed. Voor een goede prijs krijgt u een hoop functionaliteiten terug.

Hoekfontein toilet

Daar waar ze uiteraard ook beschikbaar zijn voor in de badkamer, wordt een hoekfontein echter bovenal gebruikt voor op een los toilet. Er is op een los toilet namelijk geen andere mogelijkheid om een kraan te gebruiken. Een hoekfontein op het toilet ziet u dan ook in bijna iedere woning wel terugkeren.

Hoekfontein kopen?

Heeft u momenteel een defecte hoekfontein of bent u simpelweg gewoon aan een nieuwe toe? Dan bent u precies op het goede moment op deze website beland. We hebben momenteel een groot aanbod, voor zeer scherpe prijzen. Loop de verschillende opties langs en bepaal voor uzelf wat de voorkeur heeft. De verschillende designs en verschillende kleuren bieden een hoop keuzemogelijkheden.

Heeft u vragen over een wastafel? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs, zij zullen u helpen bij de keuze van de juiste hoekfontein.