Saniclass

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9411 reviews

Saniclass 

Saniclass is een merk dat in 2007 is gestart door Sawiday Netherlands B.V. Saniclass wordt exclusief verkocht in Nederland, België en Frankrijk door Sanitairwinkel. Op basis van jarenlange ervaring op sanitairgebied heeft Sawiday een eigen merk opgezet. Dankzij een uitgebreid aanbod badmeubelendoucheswastafelsspiegelsbaden en accessoires heeft Saniclass ook uw nieuwe badkameritems in het assortiment.

Saniclass hanteert een scherp inkoopbeleid waardoor de kwaliteit van de Saniclass producten wordt gewaarborgd. Door dit inkoopbeleid worden alle items uit de collectie zorgvuldig gekozen en getest. Saniclass hanteert niet alleen een scherp inkoopbeleid, maar ook scherpe prijzen. Bij Sanitairwinkel koopt u kwalitatief hoogstaande producten tegen gunstige prijzen. Door zijn fijne lijnen in zijn ontwerpen maakt Saniclass uw badkamer warmer en geeft het meer kleur en een fijnere ambiance.

Kom langs in één van onze showrooms

Wilt u het Saniclass assortiment met uw eigen ogen zien of wilt u specialistisch advies van een van onze medewerkers? De deuren van onze toonzalen zijn 6 dagen per week voor u geopend! De klantenservice is tevens van maandag tot en met zaterdag bereikbaar.