Badwanden

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9412 reviews

Badwanden of badschermen

Samen met Sawiday maakt u uw badkamer net zo mooi en praktisch als u zelf wilt. Bent u op zoek naar een gebogen of een rechte badwand? Wilt u helder glas of glas met een decor? Gaat u voor een klassieke of moderne stijl? Hier vindt u een badwand die volledig aansluit bij uw wensen.

Type badwanden

Badwanden zijn er in veel verschillende soorten en maten. Wij bieden wanden met verschillende afmetingen, glassoorten en eigenschappen aan. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit vaste en draaibare badwanden. Met een draaibare wand is het mogelijk om de hele ruimte af te sluiten en houdt u de badkamer gemakkelijker droog.

Kleuren

Wij hebben veel wanden met helder glas in het assortiment, maar het is ook mogelijk om een badwand met getint glas of een decor te kiezen. U kunt bij Sawiday de wand zo uitzoeken dat deze feilloos aansluit bij uw bad en de rest van de badkamer.

Groot aanbod in verschillende merken

Sawiday heeft een ruim aanbod van de beste merken. We hebben mooie, functionele en veilige badwanden met kwaliteitsgarantie van topaanbieders op het gebied van badkamerwanden. Al onze bad- en douchewanden worden zorgvuldig voor u geselecteerd. U vindt hier bekende merken als Plieger en Bruynzeel, maar ook minder bekende merken. Zo is er voor ieder budget een geschikte wand.

Antikalkbehandeling

Veel van onze badwanden hebben een antikalkbehandeling gehad. Dit zorgt voor betere bescherming en een eenvoudigere reiniging van het oppervlak. Kijk voor de geschikte hulpmiddelen ook eens bij onze reinigingsproducten!

Advies

Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op! U bent van harte welkom in onze toonzaal in Schoten voor een passend advies. Het is ook mogelijk om via de website contact op te nemen met de online klantenservice.