Badtextiel

Badtextiel is er in verschillende soorten en maten, en het is onmisbaar in een moderne en comfortabele badkamer. Neem nu een kijkje in ons ruime assortiment badtextiel en ontdek het badtextiel van jouw droombadkamer.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9412 reviews

Badtextiel

Badtextiel is onmisbaar in de badkamer. Je kunt jezelf hiermee afdrogen of jezelf er mee reinigen en badtextiel zorgt voor extra comfort. Het hebben van goed badtextiel is erg goed voor je huid en laat jouw badkamer een stuk luxer ogen.

Verschillende soorten badtextiel

Badtextiel is een breed begrip en hieronder vallen veel verschillende dingen. Badtextiel heeft daarom ook niet altijd hetzelfde doel. 

Handdoeken

De bekendste en populairste vorm van badtextiel zijn handdoeken. Handdoeken vind je niet alleen in de badkamer terug, maar ook in keukens en toiletruimtes worden deze vaak gebruikt. Met handdoeken kun je eenvoudig jouw handen droogmaken, maar je kunt handdoeken vanzelfsprekend ook gebruiken voor de rest van je lichaam. Handdoeken zijn er in tal van verschillende formaten en kleuren en dat is ook wat handdoeken zo veelzijdig maakt. 

Badlakens

Badlakens hebben veel dingen gemeen met handdoeken, maar het verschil is dat badlakens een stuk groter zijn. Badlakens zijn vanwege hun formaat perfect om je hele lichaam af te drogen. Badlakens blijven vanwege hun grootte namelijk relatief droog en zo kun je jouw lichaam eenvoudig afdrogen. Ook zijn badlakens ideaal om mee te nemen als je ergens anders gaat zwemmen. Vanwege het grote formaat kun je hier ook comfortabel op zonnen en jezelf hier later nog mee afdrogen.

Gastendoekjes

Gastendoekjes gebruik je ook om jezelf af te drogen, maar ze zijn een stuk kleiner dan handdoeken. Over het algemeen zijn gastendoekjes 30x30 cm of 50x30 cm en dit maakt ze perfect voor het afdrogen van je handen of gezicht. Dit doe je veelal bij het toilet en de wastafel en daar vind je de gastendoekjes dan ook het vaakst terug. Gastendoekjes hebben een luxe en elegante uitstraling en ogen erg stijlvol.

Washandjes

Washandjes zijn perfect om dingen mee schoon te maken. Je kunt een washandje gebruiken tijdens het douchen om je lichaam te wassen en daarnaast kunt je er eenvoudig jouw wastafel mee schoonmaken. Daarnaast zijn washandjes ook erg geschikt voor verzorgend wassen, wat vaak in de zorg voorkomt. Washandjes geven je badkamer een hygiënische en schone uitstraling en ze zijn een stuk handiger dan je denkt.

Badjassen

Ten slotte kun je ook nog badjassen vinden in ons assortiment. Badjassen vind je vaak terug in hotels, maar nu kun je dit vakantiegevoel ook thuis creëren. Badjassen zitten dankzij hun ruime pasvorm en wijde mouwen erg comfortabel en zijn erg fijn om ’s avonds of in het weekend te gebruiken na het badderen. Een badjas houd je verder erg warm en werken ze ook vochtabsorberend.

Badtextiel in dezelfde stijl

De accessoires maken jouw badkamer of toiletruimte een succes en als je dit op elkaar afstemt zorg je voor een stijlvol geheel. Het hebben van badtextiel in dezelfde kleuren of van hetzelfde materiaal zorgt voor een georganiseerde en rustige look. Badtextiel in dezelfde stijl laat je ook een specifieke stijl onderstrepen. Zo kun je met wit badtextiel voor een kalme Scandinavische look zorgen en is zwart badtextiel perfect voor industriële en moderne badkamers. Of geef je badkamer wat kleurrijk badtextiel om zo voor een spannend contrast te zorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos met badtextiel.

Badtextiel van de volgende merken

Ons badtextiel is afkomstig van een paar bekende merken in de textielwereld. Geniet bijvoorbeeld voor de expertise van Aquanova en Walra. Twee merken die geroemd worden om hun hoge kwaliteit en stijlvolle looks.

Vragen over ons badtextiel

Heb je vragen over ons badtextiel of wil je meer weten over Sawiday? Neem dan alle twijfels weg en neem eenvoudig contact met ons op. Je kunt ons altijd mailen of ons contactformulier invullen. Ook kun je ons tijdens kantooruren bellen en ben je welkom in onze toonzalen. Wij horen graag iets van je en helpen je met veel plezier verder op weg!