Spiegels met verlichting

Voor elk budget een kwaliteitsspiegel met verlichting. Dat is wat het uitgangspunt is bij het samenstellen van het spiegelassortiment van Sawiday. Een goed verlichte spiegel kan uw badkamer net even dat extra licht geven om uzelf goed te kunnen zien in een wat donkerdere ruimte. Een extra lamp boven de spiegel is niet meer nodig, aangezien al deze spiegels ingebouwde verlichting hebben.

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
9358 reviews

Spiegel met verlichting

Een spiegel is essentieel in een badkamer. Veel badkamers hebben weinig daglicht waardoor verlichting nodig is om een goed beeld te hebben bij de spiegel. Sawiday heeft een ruim assortiment spiegels waarbij de verlichting standaard wordt meegeleverd. Of het nu gaat om spiegels met ingebouwd licht of spiegels met de lamp aan de buitenzijde, Sawiday heeft het in het assortiment. Het ruime assortiment bestaat uit bekende merken zoals INK, Wiesbaden en Plieger. Tevens biedt Sawiday haar eigen merk Saniclass aan. Een merk dat goede kwaliteit levert voor een scherpe prijs. Bij de badkamerspiegels met verlichting biedt Sawiday meer spiegels aan met allerlei functies.

Innovatieve badkamerspiegels met verlichting

  • Badkamerspiegel met verwarming: heeft u ook altijd last van een beslagen spiegel na het douchen of badderen? Een badkamerspiegel met verwarming zorgt ervoor dat er geen condens op de spiegel komt. Hierdoor kunt u de spiegel direct gebruiken na het douchen/badderen.
  • Badkamerspiegel met radio: lekker mee kunnen zingen met uw favoriete radiozender behoort vanaf nu tot de mogelijkheden. Met deze ingebouwde radio in de badkamerspiegel kunt u op elk moment genieten van een muziekje.
  • Badkamerspiegel met bluetooth: even relaxen in bad of een heerlijke douche nemen? Wat is er nou fijner dan dit te doen onder het genot van uw eigen muziekkeuze? Met onze badkamerspiegels met bluetooth kunt u op een veilige manier genieten van uw favoriete liedjes.

Formaat en vorm van badkamerspiegels met verlichting

Bij de aankoop van een spiegel met verlichting is het ook erg belangrijk om rekening te houden met het formaat en de vorm. Een spiegel moet ten eerste nooit te klein of te groot zijn. Verder heeft iedereen een eigen smaak qua vorm van een badkamerspiegel. Sawiday kan u qua vorm de keuze aanbieden tussen ovaal, rechthoekig, rond en vierkant.

Bekijk spiegels met verlichting in onze showrooms

Wilt u ons ruime assortiment aan badkamerspiegels met verlichting met eigen ogen zien of wilt u specialistisch advies van een van onze medewerkers? De deuren van onze showroom zijn 6 dagen per week voor u geopend!