Koppelingen

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Koppelingen

Sawiday heeft naast haar sanitairproducten ook een zeer uitgebreid assortiment in installatiematerialen. Zo verkoopt het liefst meer dan 1000 Koppelingen. Het begrip “Koppeling” is een erg breed begrip. Zo bestaan er koppelingen in verschillende uitvoeringen en toepassingen. De koppelingen die Sawiday aanbiedt staan hieronder beschreven.

Onder deze categorie vindt u Draadfittingen, KnelkoppelingenOvergangskoppelingen, Perskoppelingen, Schroefkoppelingen en Soldeerfittingen. Deze producten vindt u bij Sawiday in verschillende afmetingen en in verschillende prijsklassen. Koppelingen zijn bij Sawiday vaak snel- of direct leverbaar. Tevens zijn ze verkrijgbaar van diverse topmerken zoals onder meer VSH, Viega & Uponor.

Maar wat kun je nu eigenlijk met deze koppelingen? Het is hieronder even kort voor u op een rijtje gezet.

Draadfittingen

Draadfittingen zijn een hulpmiddel om installaties schroefbaar te koppelen.

Knelkoppelingen

Een knelkoppeling is een middel om waterleidingbuizen of gasleidingen aan elkaar te koppelen zonder te lassen of te solderen. Een knelkoppeling wordt vaak ook wel een knelfitting genoemd.

Overgangskoppelingen

Een overgangskoppeling wordt gebruikt om van een kunststof buis naar een CV buis over te gaan.

Perskoppelingen

Perskoppelingen worden gebruikt om 2 of meerdere buizen gasdicht of waterdicht aan elkaar te kunnen verbinden.

Schroefkoppelingen

Wij hebben verschillende soorten schroefkoppelingen op voorraad voor een grote verscheidenheid aan toepassingen.

Soldeerfittingen

Soldeerfittingen zijn zowel verkrijgbaar in messing als in roodkoper. Soldeerfittingen zijn geschikt voor zowel gas-, water- als cv-systemen.