Houtlook tegels

Wilt u een mooie natuurlijke uitstraling van hout in de badkamer of toilet maar liever geen onderhoud? Met houtlook tegels krijgt uw badkamer een warm natuurlijk karakter en daarmee creëert u snel een sfeervolle ruimte. Een tegelvloer van houtlook tegels ziet er nagenoeg hetzelfde uit als een echte houten vloer. Met als voordeel dat de vloer onderhoudsvriendelijk is, gecombineerd kan worden met vloerverwarming en het is slijt- en krasvast.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9412 reviews

Houtlook tegels

Een houten vloer geeft een ruimte meteen een sfeervol en warm karakter. Hout is een natuurproduct en dat heeft helaas ook een aantal nadelen. Hout kan werken bij schommelende temperaturen en luchtvochtigheid en het heeft veel onderhoud nodig. Wilt u een mooie natuurlijke uitstraling in de woonkamer, badkamer of toilet maar liever geen onderhoud? Dan zijn houtlook tegels de ideale oplossing. Een tegelvloer van houtlook tegels ziet er nagenoeg hetzelfde uit als een echte houten vloer. Met als voordeel dat de vloer onderhoudsvriendelijk is, gecombineerd kan worden met vloerverwarming en het is slijt- en krasvast. Houtlook tegels zijn uitermate geschikt voor de zogenaamde natte ruimtes zoals de badkamer en het toilet.

Houtlook tegels badkamer

Als u in een nieuwe badkamer investeert, wilt u een badkamer waarin u zich thuis voelt en ontspannen de dag kan beginnen of afsluiten. De vloer en de wand zijn erg bepalend voor de sfeer van een badkamer. Met houtlook tegels krijgt uw badkamer een warm natuurlijk karakter en daarmee creëert u snel een sfeervolle ruimte. Een groot voordeel van houtlook tegels is dat u het kan combineren met vloerverwarming. Zo staat nooit meer op een koude tegelvloer! De tegels zijn vaak voorzien van een houtstructuur, dit zorgt ervoor dat de tegel natuurlijk aanvoelt en dat de vloer niet zo glad wordt.

Houtlook tegels zijn ook prachtig tegen de wand; in de douche, badkamer of toilet. De tegels geven u een echte spa beleving. Droomt u even mee: kruidige doucheschuim op uw huid, de stoom van warm water in de douche en een zachte badjas na afloop. Dat wordt genieten in uw eigen spa!

Houtlook tegel of keramisch parket?

Houtlook tegels worden ook veel gebruikt in woonkamers. Dan wordt er vaak gesproken over keramisch parket, hiermee wordt dus hetzelfde bedoelt. Met keramisch parket heeft u alle bovengenoemde voordelen ten opzichte van parket. Het is ook zeker geschikt voor grotere ruimtes zoals een woonkamer. Ook hier is het prettig dat u het kan combineren met vloerverwarming. En ook bij intensief gebruik is het slijt- en krasvast.

Een nieuwe trend zijn de houtlook tegels voor buiten! Bekijk ook ons assortiment tuintegels.

Sawiday biedt houtlook tegels van verschillende merken aan, zoals bijvoorbeeld EnergieKer, Cifre Ceramica, Jos etc. Kijk verder op onze website of kom naar één van onze showrooms.