Duoblokken

Met een duoblok toilet heeft u een toiletpot en reservoir ineen. Dit betekent dat u verder geen andere grote producten nodig hebt voor het functioneren van uw toilet. Normaal gesproken wordt het reservoir bijvoorbeeld aan de wand bevestigd. Met een duoblok toilet is het één blok. Deze wijze wordt vooral geprezen vanwege de hoge mate van afwerking die het verzorgt. Het ziet er een stuk strakker uit dan een traditionele toiletpot met reservoir.

Resultaten 0-24 van 162

Duoblok toilet

Bij een duoblok toilet bevindt het reservoir zich direct aan de toiletpot. Sawiday biedt u duoblokpotten, duoblokreservoirs en complete sets aan. U heeft de keuze uit doublok toiletten van verschillende formaten, merken en designs. Daarmee bieden we u een groot assortiment aan verschillende opties aan. Zo vindt u tot in detail precies terug naar waar u op zoek bent.

Voordelen duoblok toilet

Een duoblok toilet heeft veel voordelen. Ook zeker in vergelijking met andere toiletproducten komt een duoblok toilet op verschillende punten als winnaar uit de strijd. Qua voordelen gaat het dan bijvoorbeeld om:

  • Strakker design: Een duoblok toilet biedt het strakst mogelijke design. Doordat het reservoir en de toiletpot aan elkaar zitten, ziet dit er netjes uit. Wanneer u een strak design erg belangrijk vindt, dan doet u er goed aan om voor een duoblok toilet te kiezen. Een veel strakker design dan met dat type product gaat u niet snel krijgen.
  • Eén geheel: Verder vormt het ook gewoonweg één geheel. Dit wil zeggen dat het goed bij elkaar past. Een duidelijk blok van één product geeft veel meer rust dan allerlei verschillende onderdelen. Houdt u van rust, dan is een duoblok toilet ideaal.
  • Simpele installatie: Daarnaast is de installatie een stuk simpeler dan bij toiletten met losse onderdelen. In plaats van dat er twee dingen los bevestigd moeten worden aan de grond en wand, is het duoblok toilet dus één geheel.
  • Hoge kwaliteit: Bij Sawiday geven we kwaliteit altijd een hoge prioriteit. Dat wil zeggen dat we onze producten grondig onderzoeken op de functionering. Zo weet u zeker dat u een product koopt dat ook nog een lange tijd meegaat.
  • Scherpe prijs: Naast de kwaliteit is ook de prijs natuurlijk erg belangrijk. De prijs-kwaliteitverhouding moet zo optimaal mogelijk zijn. Daarom ziet u bij ons terug dat u voor een relatief lage prijs al een duoblok toilet van een zeer hoge kwaliteit aanschaft.
  • Groot aanbod: Misschien nog wel het belangrijkste voordeel van onze duoblok toiletten is het grote aanbod. Iedereen heeft weer een andere smaak en bijbehorende voorkeuren. Hoe groter het aanbod dan ook is, hoe beter we in deze verschillende voorkeuren kunnen voorzien.

Duoblok toilet kopen?

Is uw oude toilet defect geraakt, niet meer naar uw zin of bent u onlangs verhuisd en heeft u een nieuwe nodig? Dan vindt u op deze pagina alle duoblok toiletten die we momenteel verkopen. Er is een grote verscheidenheid aan prijzen, designs en vormen aanwezig.

Wanneer u meer informatie wilt hebben over onze duoblok toilletten, kan u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur