Duoblokken

Met een duoblok toilet heeft u een toiletpot en reservoir ineen. Dit betekent dat u verder geen andere grote producten nodig hebt voor het functioneren van uw toilet. Normaal gesproken wordt het reservoir bijvoorbeeld aan de wand bevestigd. Met een duoblok toilet is het één blok. Deze wijze wordt vooral geprezen vanwege de hoge mate van afwerking die het verzorgt. Het ziet er een stuk strakker uit dan een traditionele toiletpot met reservoir.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Duoblok toilet

Bij een duoblok toilet bevindt het reservoir zich direct aan de toiletpot. Sawiday biedt u duoblokpotten, duoblokreservoirs en complete sets aan. U heeft de keuze uit doublok toiletten van verschillende formaten, merken en designs. Daarmee bieden we u een groot assortiment aan verschillende opties aan. Zo vindt u tot in detail precies terug naar waar u op zoek bent.

Voordelen duoblok toilet

Een duoblok toilet heeft veel voordelen. Ook zeker in vergelijking met andere toiletproducten komt een duoblok toilet op verschillende punten als winnaar uit de strijd. Qua voordelen gaat het dan bijvoorbeeld om:

Strakker design

Een duoblok toilet biedt het strakst mogelijke design. Doordat het reservoir en de toiletpot aan elkaar zitten, ziet dit er netjes uit. Wanneer je een strak design erg belangrijk vindt, dan doe je er goed aan om voor een duoblok toilet te kiezen. Een veel strakker design dan met dat type product ga je niet snel krijgen.

Een duoblok toilet is één geheel

Verder vormt het ook gewoonweg één geheel. Dit wil zeggen dat het goed bij elkaar past. Een duidelijk blok van één product geeft veel meer rust dan allerlei verschillende onderdelen. Hou je van rust, dan is een duoblok toilet ideaal.

Eenvoudige installatie

Daarnaast is de installatie een stuk simpeler dan bij toiletten met losse onderdelen. In plaats van dat er twee dingen los bevestigd moeten worden aan de grond en wand, is het duoblok toilet dus één geheel.

Hoge kwaliteit duoblok toiletten

Bij Sanitairwinkel geven we kwaliteit altijd een hoge prioriteit. Dat wil zeggen dat we onze producten grondig onderzoeken op de functionering. Zo weet je zeker dat je een product koopt dat ook nog een lange tijd meegaat.

Scherpe prijs

Naast de kwaliteit is ook de prijs natuurlijk erg belangrijk. De prijs-kwaliteitverhouding moet zo optimaal mogelijk zijn. Daarom zie je bij ons terug dat je voor een relatief lage prijs al een duoblok toilet van een zeer hoge kwaliteit aanschaft.

Groot aanbod duoblok toiletten

Misschien nog wel het belangrijkste voordeel van onze duoblok toiletten is het grote aanbod. Iedereen heeft weer een andere smaak en bijbehorende voorkeuren. Hoe groter het aanbod dan ook is, hoe beter we in deze verschillende voorkeuren kunnen voorzien.

Duoblok toilet kopen?

Is uw oude toilet defect geraakt, niet meer naar uw zin of bent u onlangs verhuisd en heeft u een nieuwe nodig? Dan vindt u op deze pagina alle duoblok toiletten die we momenteel verkopen. Er is een grote verscheidenheid aan prijzen, designs en vormen aanwezig.

Wanneer u meer informatie wilt hebben over onze duoblok toilletten, kan u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze.