Badpoten

Een bad gekocht maar heb je nog geen badpoten? Een bad moet vrijwel altijd op poten staan. Of dat nu een inbouwbad of een vrijstaand bad is. Met badpoten kun je het bad stellen en zorg je voor een stabiele basis voor het bad. Weet je niet welke badpoten je nodig hebt? Dan helpen onze deskundige medewerkers je graag verder in de showroom.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9395 reviews

Badpoten

Onmisbaar om uw bad compleet te maken: badpoten. Door het plaatsen van badpoten onder uw bad kunt u deze beter afstellen en voorkomt u dat uw bad gaat werken wanneer u er in staat of ligt. Tevens biedt het extra stevigheid en voorkomt het doorzakken.

Badpoten voor een vrijstaand bad

Bij een vrijstaand bad hebben de badpoten niet alleen een functioneel doel. De badpoten zijn namelijk ook goed zichtbaar. Daarom bestaan er ook badpoten die naast functioneel ook nog eens erg mooi zijn. Kies voor een vrijstaand bad badpoten die passen bij de stijl van je badkamer. Binnen ons assortiment vind je bijvoorbeeld badpoten met een klassieke uitstraling, maar ook met een modern design.

Badpoten in verschillende kleuren

Voor het vrijstaande bad zijn ook de kleuren van de badpoten belangrijk. In veel gevallen zijn badpoten in een chrome of zilver kleur, maar als jij hebt gekozen voor een zwarte badkamer, wil je natuurlijk ook zwarte poten hebben. Daarom vind je in ons assortiment ook badpoten in bijvoorbeeld zwart of goud.

Vragen over badpoten?

Heb je een bad gekocht maar weet je niet welke badpoten je hierbij nodig hebt? Onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg en adviseren je bij het kiezen van de juiste badpoten. Kom langs in één van onze showrooms.