Adema

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9411 reviews

Adema

Verassend veelzijdig! Dat is brede collectie badkamermeubels van het Nederlandse Adema. Naast een groot aantal kleuren en designs is er ook voor ieder budget een passende oplossing. Ieder meubel wordt met zorg samengesteld en geproduceerd volgens de allerhoogste normen. Hierdoor weet je zeker dat jouw badmeubel bestand is tegen jarenlang, intensief gebruik.

Alle badmeubels zijn voorzien van robuuste ladegeleiders met softclose-functie. De uiterst soepele lades sluiten dus altijd zachtjes en geruisloos. De badmeubelsets uit alle series kunnen bovendien worden uitgebreid met een bijpassende hoge kast.

Adema Holz

Het beste wat Adema te bieden heeft. De karaktervolle en authentieke uitstraling van de meubels wordt versterkt door het stijlvolle reliëf op de voorzijde. Met een Adema Holz badmeubel haal je een echte eyecatcher in huis die hoogwaardig materiaal combineert met een geraffineerde uitstraling.

Adema Prime

Badmeubelen uit de Adema Prime serie vallen op door hun strakke en moderne design. Opvallende 3D-fronts en subtiele details kenmerken de Prime-serie. Bovenal zijn er naast houttinten ook een breed pallet aan stijlvolle kleuren beschikbaar. De Adema Prime serie schittert in al zijn simpliciteit. In combinatie met de robuuste constructie maakt het een waardevolle investering voor jouw badkamer.

Adema Chaci

De meest toegankelijke serie van Adema. Alle modellen zijn leverbaar in twee verschillende houttinten, maar ook in mat zwart en mat wit. Een neutraal design, strakke vormgeving en gunstige prijsstelling zorgen ervoor dat Chaci badmeubelen zijn weg weten te vinden in vrijwel iedere badkamer.

Adema badkamermeubel kopen?

Mocht je enkele vragen hebben over het merk Adema of geïnteresseerd zijn in een of meer producten van dit merk, dan is het altijd mogelijk om langs een van onze showrooms te komen. Daarnaast kun je ook altijd online contact opnemen via onze klantenservice.