Planchetten

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Planchet badkamer

Ben je op zoek naar een handige accessoire om douchespullen op te zetten? Dan is een planchet waarschijnlijk de beste optie. Planchetten zorgen voor wat meer orde in jouw badkamer. Een rommelige douchevloer met flessen shampoo, scheermesjes en zeep ziet er niet alleen slordig uit, het kan ook gevaarlijk zijn. Wij raden je daarom aan om douchespullen veilig en netjes op een planchet op te bergen!

Badkamer planchet design

Een badkamerplanchet is een detail dat bijdraagt aan de algehele uitstraling van de badkamer. Een planchet zorgt er niet alleen voor dat de badkamer netjes blijft doordat douchespullen geordend worden. De planchet zelf kan door een mooi design ook zeker wat toevoegen aan de badkamer. Details zoals accessoires maken jouw badkamer nou eenmaal helemaal af. Bij Sawiday hebben we ruim 300 verschillende badkamerplanchetten. Met zoveel keus zit er vast wel een planchet bij dat in jouw badkamer past.

Soorten planchetten

De planchetten in ons assortiment zorgen ervoor dat er voor alle ruimtes een geschikte planchet is. De lengtes variëren van 10 tot wel 210 centimeter. Dat betekent dat er voor zowel compacte als ruime badkamers een badkamerplankje is dat perfect past. Weet je de juiste de afmeting? Dan kun je gaan kijken naar de verschillende materialen en kleuren. Tip: Laat het materiaal aansluiten bij de doucheset! Door accessoires op elkaar af te stemmen creëer je een mooi geheel.

Planchet kopen?

Wil je graag hulp bij het uitzoeken van een planchet of andere badkameraccessoires? Kom dan vooral eens langs in onze één van onze toonzalen. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van een keuze. Je kunt voor kleinere vragen ook altijd terecht bij onze klantenservice.