Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Een fijne temperatuur in huis doet wonderen voor uw humeur. Niemand slaapt goed in een veel te warme slaapkamer, toch? Hetzelfde geldt voor uw woonkamer, kantoor en andere ruimtes in huis: de juiste temperatuur zorgt ervoor dat u goed functioneert. Klimaatbeheersing, in de vorm van ventilatie of airconditioning, is daarom onmisbaar. Zeker nu onze zomers steeds warmer worden, is goede klimaatbeheersing het investeren waard.

Mobiele airconditioning
Sawiday biedt u een uitgebreid aanbod mobiele airco’s. Het voordeel van een mobiele airco is dat u deze kunt verplaatsen naar een andere ruimte. ’s Nachts kunt u de airco bijvoorbeeld in de slaapkamer zetten en overdag in het kantoor of de woonkamer. Bovendien worden de meeste mobiele airco’s geleverd met een afstandsbediening, waardoor u de airco gemakkelijk vanuit bed of de bank kunt bedienen. Is de mobiele airco niet meer nodig? Dan kunt u hem eenvoudig wegzetten, bijvoorbeeld op de zolder of in een opbergkast.

Split unit airco's
Naast mobiele airco's biedt Sawiday u ook een aantal split unit airco's. Deze airco's werken met een binnen- en buitengedeelte en zijn vaak stiller en efficiënter dan mobiele airco's. Split unit airco's worden aan de muur gemonteerd en kunt u daarom niet verplaatsen. Wel hebben ze vaak voldoende vermogen om een groot oppervlak te verkoelen. 

Aanbod airco’s en accessoires
Bij Sawiday heeft u keuze uit airco’s van diverse merken, zoals DeLonghi en Eurom. Onze airco’s verschillen in design én in prijs: voor elk budget is er een mobiele airco beschikbaar. Qua design kunt u kiezen uit wit of zwart en uit een vierkant of rechthoekig exemplaar. Wit is altijd goed en past bij elk interieur, maar zwart kan ook prachtig zijn. Naast de airco’s zelf, biedt Sawiday u ook benodigde accessoires, zoals een pijpsnijder en bak voor het condenswater. Zo kunt u direct genieten van een heerlijke temperatuur in elke woonruimte!

Heeft u nog vragen over uw mobiele airco? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms! Al onze medewerkers voorzien u graag van deskundig en onafhankelijk advies.