Vuilbakken

Op zoek naar een badkamer vuilbak? Een vuilbak in de badkamer is een zeer handige optie, aangezien u dan niet telkens naar een andere ruimte hoeft te lopen om iets weg te gooien. Een badkamer vuilbak is in de basis klein, compact en van hoogstaand materiaal. Bij Sawiday hebben we dan ook een groot aanbod aan verschillende badkamer vuilbakken. Bekijk de verkrijgbare modellen en beslis zelf welke u het liefst in uw eigen badkamer hebt staan.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Vuilbak badkamer

Bestel een vuilbak voor in de badkamer bij Sawiday. We hebben ervoor gekozen om een groot aantal verschillende modellen aan je aan te bieden. Afvalbakken zijn bij ons dan ook verkrijgbaar in verschillende maten (inhoud) en materialen. Zo heb je voldoende keuzemogelijkheden om bij ons iets te vinden dat op jouw smaak aansluit. 

Materialen van badkamer prullenbakken

Pedaalemmers voor in de badkamer worden gemaakt in verschillende materialen.

Chrome 

Sommige opties qua badkamer prullenbak zijn gemaakt van chroom. Deze zijn zeer stevig en kunnen goed tegen een stootje. Een chroom badkamer prullenbak gaat over het algemeen erg lang mee.

Geborsteld RVS

Roestvrijstaal blijft stijgen in populariteit. Zoals de naam al zegt, is er geen roestvorming bij deze badkamer vuilbak. De tijdloze uitstraling in combinatie met het kwalitatieve materiaal maken van deze optie een relatief populaire keuzemogelijkheid.

Kunststof

Daarnaast bestaan veel prullenbakken ook voor een deel uit kunststof. Uiteraard staat ook kunststof erom bekend dat het erg lang meegaat. Bovendien is er qua kleur veel mee mogelijk.

Vuilbak badkamer opties

Verder is er een duidelijk onderscheid te maken tussen twee verschillende types prullenbakken. Deze kunnen grofweg als volgt aangeduid worden:

‘Normale’ vuilbak badkamer

De ‘normale’ vuilbak is er eentje die gewoon een klep heeft waar je iets doorheen kan drukken. Deze bedien je dus als het ware met je hand. Wanneer je iets weg wilt gooien, druk je dat voorwerp door het gat aan de bovenkant van de badkamer vuilbak heen.

Pedaalemmer badkamer

Een pedaalemmer voor op de badkamer werkt dan weer net iets anders. Je gaat met je voet op het pedaal staan, waardoor de pedaalemmer openklapt. Dit maakt het mogelijk om een voorwerp weg te gooien zonder dat je de pedaalemmer met je handen aanraakt.

Badkamer pedaalemmer kopen?

Heb je een nieuwe badkamer pedaalemmer nodig en weet je nog niet precies voor welke je wilt gaan? Probeer dan rekening te houden met de volgende factoren:

  • Type: Qua type heb je dus de keuze tussen een ‘normale’ badkamer vuilbak en een badkamer pedaalemmer. Wat lijkt jou het handigst in jouw specifieke situatie?
  • Design: Een ander puntje is design. Het liefst past de vuilbak enigszins bij het design van de rest van de badkamer. Welke kleur komt het meest overeen met de stijl van je badkamer?
  • Inhoud: Gooi je vaak dingen weg in de badkamer? Dan is het misschien handig om voor een iets groter formaat te gaan. Mits er natuurlijk de ruimte voor is.
  • Prijs: Qua prijs zijn er ook verschillende opties bij Sawiday. Afhankelijk van je budget kun je voor een echt hoge kwaliteit product gaan of juist meer voor een budgetprullenbak.

Vragen over badkamer vuilbakken?

Mocht je vragen over onze pedaalemmers hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder om ervoor te zorgen dat je uiteindelijk de beste keuze maakt. Onze medewerkers doen er alles aan om de vragen zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Uiteindelijk heeft jouw tevredenheid onze allerhoogste prioriteit.