Vuilbakken

Op zoek naar een badkamer prullenbak? Een prullenbak in de badkamer is een zeer handige optie, aangezien u dan niet telkens naar een andere ruimte hoeft te lopen om iets weg te gooien. Een badkamer prullenbak is in de basis klein, compact en van hoogstaand materiaal. Bij Sawiday hebben we dan ook een groot aanbod aan verschillende badkamer prullenbakken. Bekijk de verkrijgbare modellen en beslis zelf welke u het liefst in uw eigen badkamer hebt staan.

Resultaten 0-24 van 143

Prullenbak badkamer

Bestel een prullenbak voor in de badkamer bij Sawiday.nl. We hebben ervoor gekozen om een groot aantal verschillende modellen aan u aan te bieden. Afvalbakken zijn bij ons dan ook verkrijgbaar in verschillende maten (inhoud) en materialen. Zo heeft u voldoende keuzemogelijkheden om bij ons iets te vinden dat op uw smaak aansluit. Qua materialen gaat het om:

  • Chroom: Sommige opties qua badkamer prullenbak zijn gemaakt van chroom. Deze zijn zeer stevig en kunnen goed tegen een stootje. Een chroom badkamer prullenbak gaat over het algemeen erg lang mee.
  • Geborsteld rvs: Roestvrijstaal blijft stijgen in populariteit. Zoals de naam al zegt, is er geen roestvorming bij deze badkamer prullenbak. De tijdloze uitstraling in combinatie met het kwalitatieve materiaal maken van deze optie een relatief populaire keuzemogelijkheid.
  • Kunststof: Daarnaast bestaan veel prullenbakken ook voor een deel uit kunststof. Uiteraard staat ook kunststof erom bekend dat het erg lang meegaat. Bovendien is er qua kleur veel mee mogelijk.

Prullenbak badkamer opties

Verder is er een duidelijk onderscheid te maken tussen twee verschillende types prullenbakken. Deze kunnen grofweg als volgt aangeduid worden:

  • ‘Normale’ prullenbak badkamer: De ‘normale’ prullenbak is er eentje die gewoon een klep heeft waar u iets doorheen kan drukken. Deze bedient u dus als het ware met uw hand. Wanneer u iets weg wilt gooien, drukt u dat voorwerp door het gat aan de bovenkant van de badkamer prullenbak heen.
  • Pedaalemmer badkamer: Een pedaalemmer voor op de badkamer werkt dan weer net iets anders. U gaat met uw voet op het pedaal staan, waardoor de prullenbak openklapt. Dit maakt het mogelijk om een voorwerp weg te gooien zonder dat u de prullenbak met uw handen aanraakt.

Badkamer prullenbak kopen?

Heeft u een nieuwe badkamer prullenbak nodig en weet u nog niet precies voor welke u wilt gaan? Probeer dan rekening te houden met de volgende factoren:

  • Type: Qua type heeft u dus de keuze tussen een ‘normale’ badkamer prullenbak en een badkamer pedaalemmer. Wat lijkt u het handigst in uw specifieke situatie?
  • Design: Een ander puntje is design. Het liefst past de prullenbak enigszins bij het design van de rest van de badkamer. Welke kleur komt het meest overeen met de stijl van uw badkamer?
  • Inhoud: Gooit u vaak dingen weg in de badkamer? Dan is het misschien handig om voor een iets groter formaat te gaan. Mits er natuurlijk de ruimte voor is.
  • Prijs: Qua prijs zijn er ook verschillende opties bij Sawiday. Afhankelijk van uw budget kunt u voor een echt hoge kwaliteit product gaan of juist meer voor een budgetprullenbak.

Mocht u vragen over onze pedaalemmers hebben, neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder om ervoor te zorgen dat u uiteindelijk de beste keuze maakt. Onze medewerkers doen er alles aan om de vragen zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Uiteindelijk heeft uw tevredenheid onze allerhoogste prioriteit.

Kijk voor bijpassende artikelen ook even bij de categorie wasmanden of reserverolhouders.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur