Showroom Hasselt, 1000 m² badkamer inspiratie

Hasselt

Adres

Genkersteenweg 215
3500 Hasselt

[email protected]
01 193 5108

Afspraak maken Offerte aanvragen
Wij zijn zonder afspraak te bezoeken, wil je zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak dan een afspraak!

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

15-08-24 Tenhemelopneming Gesloten
01-11-24 Allerheiligen Gesloten
11-11-24 Wapenstilstand Gesloten
1.000m2
Alle topmerken
Ervaren adviseurs
6 dagen per week geopend
Persoonlijk advies
persoonlijk advies

Badkamer advies bij Sawiday Hasselt

In de badkamer begin én eindig je iedere dag. De inrichting van de badkamer verdient dan ook voldoende aandacht. In onze showroom in Hasselt helpen we je graag bij het samenstellen van jouw ideale badkamer. Onze badkameradviseurs kijken daarbij specifiek naar jouw situatie en wensen. Je kunt bij ons terecht voor een complete badkamer, maar ook voor losse producten. In alle gevallen staan wij voor je klaar met persoonlijk advies!

Hasselt

1.000 m² badkamer inspiratie in Hasselt

Kom kijken en laat je verrassen door ons aanbod in sanitair. In het noorden van Hasselt vind je een uitgebreid aanbod van producten, maar ook complete badkamers. Op een oppervlakte van maar liefst 1.000 vierkante meter vind je tegels, baden, inloopdouches, badmeubels, kranen en nog veel meer. Sawiday Hasselt is 6 dagen per week geopend en is zeer gemakkelijk bereikbaar. Kom dus vooral even langs! Neem hieronder alvast een kijkje in de showroom.

Speelhoek

Faciliteiten

Bij Sawiday Hasselt willen we graag dat je onbezorgd ons aanbod kunt bekijken. Daarom hebben we ons best gedaan om aan iedereen te denken. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld lekker vermaken in onze kinderhoek en voor jou (en jouw partner) hebben we een lekker kopje koffie klaarstaan in onze koffiehoek. Hier kun je even rustig door de verschillende sfeerboeken heen bladeren en je wensen bespreken met onze badkamerspecialisten.

Badkamer assortiment van showroom Hasselt online bekijken?

Op deze pagina kun je vast zien welke badkamer producten te zien zijn in Hasselt. In de showroom vertellen we je er graag meer over!

Bekijk het assortiment van showroom Hasselt

Badkamers te zien in Hasselt

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van badkamers die te zien zijn in Hasselt. Uiteraard vind je in de showroom nog veel meer inspiratie!

Neem alvast een kijkje in de showroom

Sfeerimpressie

Bezoek Sawiday Hasselt

Kom kijken bij Sawiday Hasselt voor al het sanitair dat je nodig hebt voor jouw droombadkamer! De showroom is gevestigd aan de Genkersteenweg 215 en heeft maar liefst 1.000 m2 aan badkamerinspiratie. Je kunt bij ons terecht voor losse onderdelen, maar natuurlijk ook voor een complete badkamer. Sawiday Hasselt is zes dagen per week geopend en ligt aan de N75, en is dan ook vanuit Genk gemakkelijk te bereiken. Onze verkoopadviseurs beantwoorden graag alle vragen over sanitair, dus kom snel langs bij onze showroom in Hasselt!

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
454 reviews