Doucheslangen

Last van een lekkende doucheslang, of gewoon een nieuwe nodig? Bij Sanitairwinkel vind je een groot aanbod doucheslangen van hoge kwaliteit. Door deze hoge kwaliteit heb jij jarenlang plezier van de doucheslang. Bekijk het assortiment en bestel jouw nieuwe doucheslang direct en eenvoudig online.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Doucheslang

Ben je op zoek naar een vervangende doucheslang of een doucheslang voor in je nieuwe douche? Binnen het ruime assortiment doucheslangen bij Sanitairwinkel vind je altijd een doucheslang die voldoet aan jouw wensen. Daarnaast zijn de doucheslangen van hoge kwaliteit, waardoor je er vele jaren plezier aan beleeft.

Lengte van de doucheslang

De doucheslangen hebben verschillende afmetingen. Het is belangrijk dat je op de afmeting van de doucheslang let. Je wilt namelijk niet met het probleem te maken krijgen dat de doucheslang juist te kort of te lang is. Bedenk daarom goed voor welke lengte je nodig hebt. Je kunt beter een iets te lange doucheslang hebben dan een te korte! Een te korte doucheslang zorgt er namelijk voor dat je niet het gehele lichaam kunt afspoelen. Daarnaast komt er al snel teveel druk op de slang wanneer deze te kort is, wat resulteert in slijtage. Zorg dus dat het niet nodig is om de slang helemaal strak te spannen om overal goed bij te kunnen.

Materiaal en kleur

Verder hebben wij ook doucheslangen in het assortiment van verschillende soorten materialen. Zo hebben wij een doucheslang van PVC, kunststof en chroom. Producenten hebben hun best gedaan om verschillende soorten doucheslangen op de markt te brengen. Zo zijn er gladde en geribbelde doucheslangen, zwarte en verchroomde doucheslangen, etc. Let ook goed op de draadmaat! Stem deze af op uw douchekop.

Merken doucheslangen

Bekende merken die wij in ons assortiment hebben zijn onder andere Crosswater, Grohe en Hotbath. Tevens hebben wij doucheslangen van Saniclass in ons assortiment. Dit zijn doucheslangen van ons eigen merk. Uiteraard kunnen wij u garanderen dat ook ons eigen merk garant staat voor hoge kwaliteit en de scherpste prijzen.

Complete douchesets

Bekijk doucheslangen in de showroom

Wil je liever een doucheslang met je eigen ogen bekijken? Dan ben je van harte welkom in één van onze showrooms. Hier kun je vrijblijvend advies krijgen van onze deskundige medewerkers. Daarnaast zijn er vele voorbeeld badkamers te bekijken in de showroom. Hier zijn doucheslangen in verschillende soorten en kleuren gebruikt. Zo kun je de verschillende mogelijkheden met eigen ogen bekijken.