Doucheslangen

Doucheslang

Bent u op zoek naar een vervangende doucheslang of een doucheslang voor in uw nieuwe douche? Of u nu een doucheslang zoekt voor in uw bad of voor in uw douche, bij Sawiday vindt u altijd een geschikte doucheslang. Wij hebben een ruim assortiment doucheslangen.

Lengtes

De doucheslangen hebben verschillende afmetingen. Het is belangrijk dat u op de afmeting van de doucheslang let, u wilt namelijk niet met het probleem zitten dat uw doucheslang juist te kort of te lang is. Bedenk daarom goed voor welke lengte u nodig heeft. U kunt beter een iets te lange doucheslang hebben dan een te korte! Een doucheslang die te kort is zal namelijk eerder slijtage vertonen omdat hij te strak is gespannen. U moet uw douchekop natuurlijk wel gemakkelijk op hoogte kunnen verstellen.

Materiaal en kleur

Verder hebben wij ook doucheslangen in het assortiment van verschillende soorten materialen. Zo hebben wij een doucheslang van PVC, kunststof en chroom. Producenten hebben hun best gedaan om verschillende soorten doucheslangen op de markt te brengen. Zo zijn er gladde en geribbelde doucheslangen, zwarte en verchroomde doucheslangen, etc. Let ook goed op de draadmaat! Stem deze af op uw douchekop.

Merken

Bekende merken die wij in ons assortiment hebben zijn onder andere Crosswater, Grohe en Hotbath. Tevens hebben wij doucheslangen van Saniclass in ons assortiment. Dit zijn doucheslangen van ons eigen merk. Uiteraard kunnen wij u garanderen dat ook ons eigen merk garant staat voor hoge kwaliteit en de scherpste prijzen.

Wilt u liever een doucheslang met uw eigen ogen bekijken? Dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms. Hier kunt u vrijblijvend advies krijgen van onze deskundige medewerkers.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur