Douchemengkranen

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
454 reviews

Douchemengkraan

Wat is een douchemengkraan?

Een douchemengkraan helpt u om de juiste watertemperatuur te vinden, zodat u optimaal kunt genieten van bijvoorbeeld uw regendouche. Een douchemengkraan is verkrijgbaar als een eengreeps-mengkraan, een tweegreeps-mengkraan en als thermostaatkraan. Uit deze keuzes biedt de thermostaatkraan u het meeste comfort, omdat deze kraan u beschermt tegen temperatuurvariaties die optreden als iemand anders in huis de warme kraan opendraait. Daarnaast bespaart de thermostaatkraan u ook het meeste water, omdat u niet lang hoeft te zoeken naar de juiste temperatuur. Dat noemen wij een win-winsituatie!

Douchemengkraan kiezen

Bij het kiezen van een douchekraan is het belangrijk om te letten op de hart-op-hartafstand. Dat is de afstand tussen het middelpunt van de aansluiting van warm water en het middelpunt van de aansluiting van koud water. De hartafstand kan variëren van 12 tot 15 centimeter. Als u de praktische zaken wat betreft uw douchekraan op een rij heeft, kunt u daarnaast gaan kijken naar het design. Niet iedere douchekraan past bij uw badkamer, dus neem vooral de tijd bij het zoeken naar de perfecte kraan.

Douchemengkraan kopen

Bent u op zoek naar alleen een thermostaatkraan of juist een hele doucheset? In ons brede assortiment vindt u alles wat u nodig heeft. Wij bieden u douchekranen van alle grote merken, zoals Grohe en Plieger, maar ook van ons eigen merk, Saniclass. Zo kunt u de douchekraan uitzoeken die goed bij u past en die binnen uw budget valt. Vindt u het lastig om een douchemengkraan te kiezen op basis van een afbeelding? Kom dan langs in één van onze showrooms! Op die manier kunt u de douchekraan in het echt bekijken en onze medewerkers om advies vragen. Ook kunt u eventuele vragen stellen aan onze klantenservice, zij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.