Decor tegels

Het leuke van decor tegels is dat het uw unieke stijl laat zien. Uw badkamer of toilet krijgt een bijzondere uitstraling met deze prachtige tegels! Decor tegels zijn in veel verschillende patronen, formaten en kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u een perfecte retro, of juist Mediterrane sfeer neer zetten in uw badkamer of toilet. Sawiday biedt decor tegels aan in verschillende formaten; vierkant of rechthoekig en van klein tot groot. Wij hebben volop keuze uit allerlei prints, kleuren en vormen. Kies uw stijl!

Decor tegels

Met een decortegel kunt u heel goed een bijzondere stijl doorvoeren in uw badkamer of toilet. De tegels zijn in veel verschillende patronen, formaten en kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u een perfecte retro badkamer of toilet maken met ouderwetse, maar prachtige Friese witjes. In tegenstelling wat de naam doet vermoeden, zijn de Friese witjes in allerlei kleuren verkrijgbaar. Maar zoekt u het liever wat verderop, kies dan voor de decor tegels met mediterrane prints. Deze tegels zijn geïnspireerd door landen rondom de Middellandse zee en hebben prachtige motieven in zachte kleurstellingen.

Vloer en wandtegels

Een decor vloertegel kan zowel op de vloer als tegen een wand worden gelijmd. Een wandtegel daarentegen kan alleen voor de muur worden gebruikt, deze zijn vaak wat dunner dan vloertegels en kunnen breken als u ze als vloertegel gebruikt. Hierbij heeft u de keuze tussen een matte of een glanzende tegel. Sawiday biedt decor tegels aan in verschillende formaten; vierkant of rechthoekig en van klein tot groot.

Prints en kleuren

Het leuke van decortegels is dat het echt uw eigen woonstijl laat zien. Bij Sawiday hebben we volop keuze uit allerlei prints, kleuren en vormen. Kies uw stijl:

  • Dwaal af naar Portugal en kies voor Portugese tegels in uw badkamer.
  • Parijs of London: met de metrotegel volg de trend met een unieke metro-stijl in uw badkamer of toilet!
  • Terug naar de jaren ’30 met een vloer van prachtige terrazzo tegels.
  • Oud Hollands in een nieuw jasje, dat doet u met Friese witjes.
  • Wilt u het gevoel van een Oosters badhuis in uw eigen badkamer? Kies dan voor Marokkaanse tegels!

Geef uw badkamer of toilet een unieke sfeer met decor tegels!

Andere ruimtes

Decor tegels, of patroontegels zoals ze ook wel eens worden genoemd zijn ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld in de hal. Denk aan de entree die uw bezoekers maken bij binnenkomst in een hal met een prachtig patroon op de vloer. Die eerste indruk is meteen goed!

Sawiday biedt decor tegels van verschillende merken aan, zoals bijvoorbeeld Kerabo,  Douglas Jones, Cifre Ceramica etc. Kijk verder op onze website of kom naar één van onze showrooms.