Spiegelverwarmingen

Resultaten 0-24 van 44

Spiegelverwarming

Vindt u het ook zo vervelend om na het douchen in een beslagen spiegel te moeten turen? Er zijn allerlei trucjes om te voorkomen dat uw badkamerspiegel beslaat. Een makkelijke en luxe oplossing is een spiegel met verwarming te nemen. Door de spiegel te verwarmen maakt condens geen kans meer. Heeft u al een spiegel? Niet getreurd, het is mogelijk uw spiegel van losse spiegelverwarming te voorzien.

Hoe werkt spiegelverwarming?

Spiegelverwarming werkt door middel van een mat die u achter op de spiegel plaatst. Deze mat verwarmt de spiegel waardoor er geen condens op dat deel van de spiegel komt. De spiegelverwarming kan volledig achter de spiegel worden weggewerkt. Vervolgens kan deze vaak met een druk op de knop aan of uitgeschakeld worden. Zo kost het niet onnodig veel energie. U zet de verwarming gewoon aan wanneer er iemand gaat douchen.

Kan er altijd spiegelverwarming op de spiegel bevestigd worden?

Steeds meer spiegels zijn geschikt voor spiegelverwarming. Echter kunnen niet alle spiegels tegen verwarming. Het is dus belangrijk om te checken of uw spiegel geschikt is voor verwarming. Bij Sawiday hebben we ook spiegels met ingebouwde verwarming in het assortiment. Op deze manier weet u zeker dat de spiegel warmte- en condensbestendig is.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de klantenservice of kom langs in onze toonzaal. Deze bevindt zich in Schoten.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur