Spiegelverwarmingen

Tijdens een warme douche komt er veel condens vrij. Als je uit de douche komt en bijvoorbeeld je haar in model wilt brengen, kun je jezelf nauwelijks zien. De spiegel is beslagen met condens Met een spiegelverwarming is deze condens op de spiegel na het douchen verleden tijd. Door een spiegelverwarming de installeren op de spiegel is de condens binnen enkele ogenblikken verdwenen. Zo hoef je niet meer te wachten tot de condens uit zichzelf weg gaat. Bekijk het assortiment spiegelverwarmingen en bestel direct!

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Spiegelverwarming

Wil je jezelf na het douchen verzorgen maar is de spiegel zo beslagen dat je slechts een schim ziet? Gelukkig zijn er manieren om condensvorming op de spiegel te voorkomen. Een makkelijke en luxe oplossing is een spiegel met verwarming te nemen. Door de spiegel te verwarmen maakt condens geen kans meer. Gelukkig hoef je hier geen nieuwe spiegel voor te kopen, mits de huidige spiegel geschikt is. Binnen ons assortiment vind je spiegelverwarmingen die op je huidige spiegel te monteren zijn.

Hoe werkt spiegelverwarming?

Spiegelverwarming werkt door middel van een soort mat die achter op de spiegel geplaatst wordt. Deze mat verwarmt de spiegel waardoor er geen condens op dat deel van de spiegel komt. De spiegelverwarming kan volledig achter de spiegel worden weggewerkt. Vervolgens kan deze vaak met een druk op de knop aan of uitgeschakeld worden. Zo kost het niet onnodig veel energie. U zet de verwarming gewoon aan wanneer er iemand gaat douchen.

Kan er altijd spiegelverwarming op de spiegel bevestigd worden?

Steeds meer spiegels zijn geschikt voor spiegelverwarming. Echter kunnen niet alle spiegels tegen verwarming. Het is dus belangrijk om te checken of uw spiegel geschikt is voor verwarming. Bij Sawiday hebben we ook spiegels met ingebouwde verwarming in het assortiment. Op deze manier weet u zeker dat de spiegel warmte- en condensbestendig is.

Vormen en maten

Spiegelverwarmingen zijn beschikbaar in vele vormen en maten. Daardoor is de kans groot dat er binnen ons assortiment een spiegelverwarming beschikbaar is die perfect past op jouw spiegel. Breedtes variëren van 15 tot wel 120 centimeter. Daarnaast vind je vierkante, rechthoekige en ronde spiegelverwarmingen binnen het assortiment.

Vragen over een spiegelverwarming?

Heb je vragen over een spiegelverwarming of wil je weten of jouw spiegel geschikt is? Neem dan contact op met de klantenservice of kom langs in een van onze showrooms. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar met tips en advies.