Douchevloer

Een douchevloer plaatsen is een moderne manier om uw badkamer te voorzien van optimaal gemak en design. Met een douchevloer voorkomt u namelijk dat er nog een opstapje nodig is en loopt u heel makkelijk een douche in. Bovendien ziet een douche er met zo’n product ook een stuk stijlvoller en ruimtelijker uit. U maakt met een douchevloer optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in een badkamer. Wanneer het er dan ook nog een stuk beter uitziet, creëert u een win-winsituatie voor uzelf.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Wat is een douchevloer?

Douchevloeren zijn de nieuwste trend op douchegebied. Een douchevloer zorgt ervoor dat er een minimale opstap is. Dit biedt niet alleen een veilige instap en genoeg bewegingsvrijheid in de badkamer, maar oogt ook modern en biedt tal van designmogelijkheden. Zo kunt u douchevloeren in verschillende formaten krijgen en kunt u ze op diverse manieren installeren in uw badkamer. Denk bijvoorbeeld aan ingebouwd in de vloer, over een tegelvloer heen geplaatst of geplaatst met een betegelde rand. Doordat douchevloeren in de vloer zijn geïntegreerd, zorgen ze voor een ruim, doorgaand vloeroppervlak en bieden zo moderne badkamerarchitectuur voor thuis. Ze zien er niet alleen bijzonder stijlvol uit, maar hebben zelfs bij kleine badkamers een duidelijk vergrotend effect.

Waarom een douchevloer kopen?

Zoals eerder al kort aangegeven, komt een douchevloer met enkele duidelijke voordelen. Om het nog een stukje overzichtelijker voor u te maken, nemen we de verschillende voordelen hierbij stap voor stap even door:

  • Ruimtelijker: Een douchevloer geeft een ruimtelijker gevoel aan een badkamer. Voor elke badkamer is dit fijn, maar zeker voor een wat kleinere badkamer is er daarmee erg veel winst te behalen. Hoe ruimtelijker een badkamer oogt, hoe fijner het is om erin te vertoeven. Daarmee is de aanschaf van een douchevloer ook op dat gebied de moeite waard.
  • Makkelijke instap: Dankzij een douchevloer zorgt u ervoor dat er geen instap meer nodig is in de douche. Bijvoorbeeld door de douchevloer op precies dezelfde hoogte te leggen als de omringende ruimte. De bodem loopt dan als het ware in één gelijkvloerse structuur door. U voorkomt ongelukken zoveel mogelijk door een onhandige instap achter wege te laten.
  • Sterke designmogelijkheden: Verder is een douchevloer vooral natuurlijk ook een manier om het design van uw badkamer te upgraden. Met een douchevloer bent u in staat om de douche een volledig nieuw uiterlijk te geven. Kies bijvoorbeeld voor uw favoriete kleur of een design dat mooi aansluit op de rest van de badkamer. Hoe meer de badkamer een geheel vormt, hoe sterker het design oogt.
  • Groot aanbod: Bij Sawiday kiezen we voor een groot aanbod van verschillende douchevloeren. Dit houdt in dat u verschillende kleuren, merken en stijlen terugvindt in ons assortiment. U bent dan zelf in staat om grondig te onderzoeken welke douchevloer in uw badkamer het beste tot zijn recht komt.
  • Optimale prijs-kwaliteitverhouding: In de basis komt het bij het uitkiezen van nieuwe producten natuurlijk altijd op de optimale prijs-kwaliteitverhouding neer. U wilt graag een zo goed mogelijke douchevloer voor een zo laag mogelijke prijs hebben. Om hierin te voorzien, proberen we bij Sawiday altijd een zo optimaal mogelijke prijs-kwaliteitverhouding voor de klant te bieden.

Een douchevloer van Sawiday

Bekijk de verschillende opties op deze pagina en vindt zo snel mogelijk een nieuwe douchevloer voor uw badkamer. Voor vragen of meer informatie mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder om ervoor te zorgen dat u uiteindelijk de best mogelijke douchevloer in uw badkamer krijgt.