Alle radiatoren

Wil je een radiator kopen? Een radiator is een belangrijk onderdeel om het huis lekker warm te houden. Radiatoren zijn er dan ook in allerlei soorten en maten met verschillende designs om voor ieder huis een geschikte radiator beschikbaar te stellen. Met meer dan 20000 radiatoren in het assortiment vind je bij Sawiday altijd een radiator naar wens!

Keuzehulp

Welke radiator past het beste bij je?

In 3 stappen berekenen we de benodigde wattage voor je radiator.

1. Afmetingen ruimte?

2. Type ruimte?

3. Geïsoleerde ruimte?

Resultaten 0-24 van 18431

Alle radiatoren

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor radiator je precies wilt of nodig hebt? Op deze pagina kun je je rustig oriënteren. Er zit namelijk ontzettend veel variatie in de radiatoren. Kijk alleen al eens bij de diverse categorieën. Wat zijn nu de verschillen tussen al die opties? Bij Sawiday begrijpen we dat het lastig is om het goede type radiator te vinden. Daarom helpen we je graag een handje mee met een kleine uitleg. Zo heb je straks de gewenste verwarming in je huis.

Designradiatoren

Een andere manier om de ruimte smaakvol te houden met een radiator is door te kiezen voor een designradiator. Deze radiator is namelijk zo ontworpen dat hij mooi bij de rest van de badkamer past. Maar ook in de gang, keuken of in de woonkamer misstaat een designradiator niet. Zo hoef je je radiator niet meer ergens achter te verschuilen maar wordt het juist een graag geziene object in de ruimte.

Elektrische radiotoren

Een elektrische radiator komt goed van pas wanneer je een kleine ruimte voor een korte periode wilt verwarmen. Een radiator op elektriciteit wordt namelijk snel warm en koelt ook weer snel af. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. Een elektrische radiator is daarnaast ook beter voor je portemonnee omdat het goedkoper is dan gasverwarming.

Paneelradiatoren

Een paneelradiator is een beetje de 'ouderwetse' radiator. Zo'n paneelradiator bestaat uit twee dingen: Panelen en convectoren. Deze radiatoren zijn het meest gebruikt in hedendaagse huishoudens. Ze zorgen ervoor dat heel je huis lekker verwarmd wordt. Paneelradiatoren kunnen namelijk overal in huis opgehangen worden. Wat je ook met designradiatoren kunt doen.

Vloerverwarming

Wil je na een lange dag graag je schoenen en sokken uittrekken en aangenaam over de vloer kunnen lopen? Dan is vloerverwarming een must. Vloerverwarming zorgt voor een aangename temperatuur in huis zonder grote warmteverschillen. Het is een goede aanvulling op de radiatoren in huis.

Designradiator of handdoek radiator in je badkamer?

Radiator accessoires

Bij een radiator of convector horen allerlei verschillende accessoires. Denk hierbij aan verwarmingsknoppen, ontluchtingssleutels, afdekkappen en aansluitsets. Bij Sawiday kun je het allemaal vinden. Wil je juist dat je radiator een leuke accessoire in je badkamer wordt? Overweeg dan eens om je radiator in een andere kleur te verven! Of koop een nieuwe in een mooie kleur.

Radiatorcapaciteit en afmetingen

Als je hebt besloten wat voor radiator je in huis nodig hebt, komt de volgende vraag: Wat moet de capaciteit van de radiator zijn en hoe groot moet hij zijn? Sanitairwinkel heeft een hulpmiddel om te berekenen wat de capaciteit van je radiator moet zijn. Aan de hand van dit hulpmiddel kun je je radiatorkeuze aanpassen.

Hoeveel Watt heeft jouw radiator nodig?

Afmetingen ruimte?

Type ruimte?

Geïsoleerde ruimte?

Vul alle velden in.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur