Scheerspiegel

Op zoek naar een scheerspiegel? Bij Sanitairwinkel vind je een groot assortiment scheerspiegels van verschillende merken en in verschillende stijlen. Daarnaast hebben onze scheerspiegels verschillende vergrotingsfactoren, van normale grootte tot een vergroting van 12 keer! 

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Scheerspiegels

Een scheerspiegel kan ook wel make-up spiegel of cosmeticaspiegel worden genoemd. Dit is vaak een klein, rond spiegeltje met een vergrotend effect en wordt vaak gebruikt voor precisiewerk bij het scheren. 

Gezichtshaar is de laatste tijd erg trendy, mits je de juiste look weet te creëren. Een scheerspiegel is dan ook ideaal voor het scheren van het gezichtshaar. Het is een must voor elke man die zijn gezichtshaar op een gecontroleerde manier wil bij houden. Voor de mannen die echt elk haartje wil zien, zijn er een aantal spiegels die beschikken over ledverlichting.

Scheerspiegels zijn er zowel vrijstaand als wandhangend. Daarnaast zijn er zowel één als tweearmige spiegels in verschillende vormen. Zo zijn ze er in het vierkant, rechthoekig en natuurlijk ook in de ronde vorm.

Assortiment scheerspiegels

Als je op zoek bent naar een ruim assortiment scheerspiegels is Sawiday het juiste adres. Binnen het assortiment vind je scheerspiegels in verschillende kleuren en in verschillende stijlen. Daarnaast bestaat het aanbod uit verschillende merken en daardoor ook uit verschillende prijsklassen. Let goed op de vergrotingsfactoren van de spiegels. Er zijn scheerspiegels zonder vergroting, maar ook met een vergrotingsfactor welke kan oplopen tot een vergroting van 12 keer. Deze zijn dus voor het echte precisiewerk! Kies de scheerspiegel die bij je past uit het ruime assortiment!

Binnen deze opties zijn er nog verschillende persoonlijke keuzes te maken binnen ons assortiment scheerspiegels. Wil je bijvoorbeeld een ronde scheerspiegel, of past een vierkante beter bij de badkamer? En is er voldoende verlichting aanwezig in de badkamer of is een scheerspiegel met ingebouwde verlichting nodig? Daarnaast is er ook nog de keuze uit vrijstaande spiegels op een voet of scheerspiegels die aan de wand bevestigd dienen te worden.

Merken scheerspiegels

Scheerspiegels zijn verkrijgbaar in vele merken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Zack scheerspiegel, Smedbo scheerspiegel, Emco scheerspiegel of een Geesa scheerspiegel. Doordat Sawiday scheerspiegels van verschillende merken aanbiedt, zijn er in verschillende prijsklassen scheerspiegels verkrijgbaar.

Advies over scheerspiegels

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze voor een scheerspiegel? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij zullen je helpen bij het maken van de juiste keuze. Dit kan zowel online als offline. Onze klantenservice staat je online of telefonisch te woord, maar langskomen in de showroom is natuurlijk ook mogelijk. Hier helpen onze medewerkers bij het maken van de juiste keuze en kun je verschillende scheerspiegels bekijken.