Doucherekken

Een doucherek is onmisbaar in jouw badkamer! Het zorgt er namelijk voor dat je jouw flesjes netjes op kunt bergen en je doucheruimte goed opgeruimd blijft. Op zoek naar een geschikt doucherek? Bij Sawiday ben je aan het juiste adres! Wij bieden je allerlei soorten doucherekken, zoals een rek dat je aan de muur bevestigt of juist ophangt aan uw douchewand. Bestel jouw doucherek daarom snel en eenvoudig online!

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
9358 reviews

Doucherek

Je kent het vast wel, rondslingerende shampooflessen in de douche. Gelukkig is er een handige en stijlvolle oplossing voor dit probleem, namelijk een doucherek. In een doucherek heb je alle ruimte om shampooflessen binnen handbereik netjes op te bergen, zonder dat het rekje veel ruimte in beslag neemt. Bij Sanitairwinkel heb je de keuze uit meer dan 300 doucherekken. Hier zit vast en zeker een doucherek tussen dat past bij je wensen en de stijl van jouw badkamer.

Populaire merken doucherekken:

Tiger, Geesa, Smedbo en Zack.

Doucherek in alle soorten en maten

Niet iedere douche is hetzelfde en daarom is niet ieder doucherek geschikt voor iedere doucheruimte. Denk bijvoorbeeld aan de bevestiging, moet het doucherek aan de muur hangen, aan de douchestang of aan de glazen douchewand? En komt het doucherek in het midden van een wand of in een hoek? Voor iedere situatie is een ander soort doucherek nodig. Binnen ons assortiment vind je voor deze verschillende situaties geschikte doucherekken.

Etagère als alternatief voor een doucherek

Biedt één doucherek niet voldoende ruimte voor alle flessen in de douche? Vooral bij grotere gezinnen wil het aantal producten in de douche wel eens uit de hand lopen. Dan is een etagère een ideale oplossing. Dit zijn doucherekken met meerdere verdiepingen. Zo kunnen er meer flessen en dergelijke geplaatst worden. Ook bij veel verzorgingsproducten is er een oplossing!

Doucherek designs

Als je een doucherek plaats wil je natuurlijk dat dit goed past bij de stijl van de badkamer. Dezelfde kleur of hetzelfde materiaal als de kranen en andere accessoires in de badkamer is dan wel zo mooi. Daarom hebben we doucherekken in veel verschillende designs. Dit begint bij een groot aanbod kleuren, zoals: chroom, goud, zwart, wit of RVS kleur. RVS is natuurlijk niet alleen een kleur, maar ook een materiaal. Naast RVS doucherekken vind je in het assortiment ook materialen zoals kunststof en aluminium. Daarnaast zijn er verschillende stijlen beschikbaar zoals industrieel, klassiek en modern.

Montage van het doucherek

Ook nachtmerries van vallende doucherekken met zuignappen? Bij de montage van een doucherek zijn er verschillende mogelijkheden. Bij ons vind je doucherekken die gemonteerd kunnen worden aan de wand. Voor de montage moet er geboord worden in de muur, maar op die manier weet je zeker dat het doucherek stevig hangt. Naast de wandmontage verkoopt Sanitairwinkel ook doucherekken die kunnen worden opgehangen aan bijvoorbeeld een douchewand. Hiervoor hoef je niet te boren en het doucherek zal ook hierbij stevig hangen.

Dan is er ook nog een type doucherek dat je kunt ophangen aan de douchestang. Klinkt dit als de ideale oplossing? Kijk dan eens op de site of deze voor jouw douchestang geschikt is.

Advies nodig over doucherekken?

Behoefte aan advies? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of kom langs in één van onze showrooms. Zij staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen.