Spiegellampen

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
9358 reviews

Spiegellampen

Een spiegellamp (ook wel spiegelverlichting genoemd), vind je bij Sanitairwinkel in vele kleuren, merken en met verschillende soorten lampen. Zo kun je kiezen voor spiegelverlichting met een gloeilamp, halogeenlamp of met een LED-lamp.

Bij een spiegel in de badkamer is het belangrijk dat u genoeg verlichting heeft zodat je in de ochtend of in de avond volledige zicht heeft bij het verzorgen van jouw gezicht. Spiegelverlichting helpt je niet alleen bij verzorging, maar draagt ook bij aan een goede sfeer in de badkamer.

Bevestigingsmethode

Bij het kiezen van spiegelverlichting voor in de badkamer dien je rekening te houden met de bevestigingsmethode. Je kunt kiezen voor spiegelverlichting die zowel op de muur als op een spiegel bevestigd kan worden, spiegelverlichting die alleen op een spiegel bevestigd kan worden of voor spiegelverlichting die speciaal is gemaakt voor bevestiging op een spiegelkast.

Merken

Spiegelverlichting is natuurlijk beschikbaar van enorm veel merken. Bij Sawiday kies je voor verlichting van sanitairmerken. Het voordeel hiervan is dat deze merken volledig gespecialiseerd zijn op het gebied van sanitair. Hierdoor wordt er ook rekening gehouden met de overige elementen in jouw badkamer.

Voor advies over spiegelverlichting kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.