Hoofddouches

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Stortdouche

Een stortdouche, ook wel een hoofddouche genoemd, zorgt ervoor dat je maximaal van je douche kunt genieten. Stortdouches worden vaak boven aan het plafond of aan de wand gemonteerd waardoor alle leidingen mooi weggewerkt kunnen worden. Hoofddouches worden steeds populairder door de luxe uitstraling en rustgevende waterstraal. Douchen wordt steeds meer een relaxmoment en dankzij een stortdouche geniet u hier volop van.

Luxe uitstraling met een stortdouche

Met een stortdouche maak je je badkamer helemaal af. Wanneer je kiest voor een inbouwdouche zijn er geen douchestangen zichtbaar aan de muur en creëer je een strakke look in je inloopdouche. Bij een moderne badkamer is het mooi om zo min mogelijk attributen aan de muur te hebben hangen. Vaak wordt een hoofddouche nog gecombineerd met een handdouche. Dat is makkelijk wanneer uw haren bijvoorbeeld niet nat mogen worden.

Moderne of klassieke hoofddouche?

Stortdouches zijn niet alleen geschikt in voor in een moderne badkamer. Sawiday heeft ook hoofddouches met een klassieke uitstraling. Een grote hoofddouche is namelijk niet alleen mooi in een moderne omgeving.

Hoofddouche met verlichting en/of waterval?

De hoofddouches zijn zo luxe te verkrijgen als je zelf wilt. Bij Sawiday hebben we zowel eenvoudige, stijlvolle designs als luxe douches met verlichting voor een ultieme sfeer in de badkamer. Ook hebben sommige stortdouches een watervalfunctie voor wanneer je je even in een warm oord wilt wanen terwijl je thuis staat te douchen. Wil je een luxe uitstraling maar liever geen water verspillen? Kies dan voor een stijlvolle waterbesparende douchekop voor je hoofddouche. 

Met of zonder douchearm?

Let er bij het bestellen van een nieuwe hoofddouche even goed op of er bij de door u gekozen variant een douchearm zit. Sommige stortdouches zijn inclusief douchearm, bij andere hoofddouches moet u deze er vaak apart bij bestellen. Gelukkig vindt u bij Sawiday ook een groot aantal douchearmen. Op deze manier kun je zelf bepalen of je de stortdouche aan het plafond op wilt hangen of liever aan de wand.

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van je nieuwe douche? Neem dan contact op met onze klantenservice of onze toonzaal in Schoten!