Showroom Schoten, 1050m² badkamer inspiratie

Schoten

Adres

Bredabaan 1265
2900 Schoten

[email protected]
068 48 01 14

Afspraak maken Offerte aanvragen
Maak een afspraak en wij staan voor je klaar. Of bezoek ons zonder afspraak tijdens openingstijden.

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 20:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

15-08-24 Tenhemelopneming Gesloten
01-11-24 Allerheiligen Gesloten
11-11-24 Wapenstilstand Gesloten
1.050m2
Makkelijk bereikbaar
Alle topmerken
Ervaren adviseurs
6 dagen per week geopend
Persoonlijk advies
persoonlijk advies

Badkamer advies bij Sawiday Schoten

Jouw badkamer of toiletruimte verdient voldoende aandacht. Het is immers de startplek van de dag. Bij Sawiday Schoten helpen we je graag om deze start van de dag zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom kijken onze badkameradviseurs mee met jouw specifieke situatie en helpen zij met het realiseren van jouw badkamerwensen. Je kunt bij ons terecht voor een complete badkamer, maar ook voor losse producten. In alle gevallen staan wij voor je klaar met persoonlijk advies!

Schoten

1.050m² badkamer inspiratie in Schoten

Kom langs en laat je verrassen door ons aanbod in sanitair. Nabij Antwerpen tref je alle artikelen aan voor een ultieme badkamerbeleving. Op een oppervlakte van maar liefst 1050 vierkante meter vind je ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen en veel meer. Sawiday Schoten is 6 dagen per week geopend, heeft op donderdag koopavond en is zeer gemakkelijk bereikbaar. Kom dus vooral even langs! Neem hier alvast een kijkje in de showroom.

Speelhoek

Faciliteiten

Bij Sawiday Schoten willen we graag dat je onbezorgd ons aanbod kunt bekijken. Daarom hebben we ons best gedaan om aan iedereen te denken. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld lekker vermaken in onze kinderhoek en voor jou (en jouw partner) hebben we een lekker kopje koffie klaarstaan in onze koffiehoek. Hier kun je even rustig door de verschillende sfeerboeken heen bladeren en je wensen bespreken met onze badkamerspecialisten.

Badkamer assortiment van showroom Schoten online bekijken?

Op deze pagina kun je vast zien welke badkamer producten te zien zijn in Schoten. In de showroom vertellen we je er graag meer over!

Bekijk het assortiment van showroom Schoten
vestigingsmanager

Wij helpen je graag

Maak kennis met Ben, vestigingsmanager van Sawiday Schoten.

Ben stelt klanttevredenheid voorop en neemt daarom graag de tijd om te zoeken naar de juiste producten voor de klant.

"Elke klant heeft andere wensen en het is aan ons om daar goede invulling aan te geven. Het is onze taak én uitdaging om de juiste balans tussen kwaliteit, functionaliteit en design te vinden. We hebben een nette showroom, met daarin meer dan genoeg producten om onze klanten alle mogelijkheden te laten zien."

Maak een afspraak

Badkamers te zien in Schoten

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van badkamers die te zien zijn in Schoten. Uiteraard vind je in de showroom nog veel meer inspiratie!

Neem alvast een kijkje in de showroom

Sfeerimpressie

Bezoek Sawiday Schoten

Sawiday is dé badkamerspecialist van België! Onze showroom in Schoten, gelegen op de Bredebaan 1265, biedt maar liefst 1050m2 aan sanitair. Je vindt dan ook meer dan voldoende inspiratie om jouw droombadkamer bij Sawiday Schoten te realiseren. De showroom is zes dagen per week geopend en heeft koopavond op donderdag. Je kunt Sawiday Schoten eenvoudig via de snelweg bereiken en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om al jouw vragen over de badkamer te beantwoorden, dus kom snel langs bij Sawiday Schoten!

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
404 reviews