WC-rolhouders

Badkameraccessoires bepalen een groot deel van de stijl van uw badkamer. Een wc-rolhouder is daar een belangrijk onderdeel van. Daarom hebben we een uitgebreid aanbod voor u samengesteld. Zo kunt u zelfs van uw toiletrolhouder, een ogenschijnlijk saai onderdeel van de badkamer, een blikvanger maken. U hoeft bij sommige houders niet eens meer in de muur te boren: deze lijmt u namelijk eenvoudig aan de muur. Bestel uw toiletrolhouder nu gemakkelijk en snel online!

Toiletrolhouder / wc-rolhouder / closetrolhouder

Een toiletrolhouder, ook wel wc-rolhouder, closetrolhouder of wc papier houder genoemd, is onmisbaar in de badkamer. Het zorgt voor gemak en hygiëne. Daarnaast ziet een toiletrol op een houder er een stuk netter uit dan op de grond. Een wc-rolhouder wordt meestal dicht bij het toilet opgehangen, zodat de rollen eenvoudig bereikt kunnen worden. Houders zijn er in alle soorten, maten en kleuren, bijvoorbeeld met of zonder klepje. Op die manier kunt u de wc-rolhouder afstemmen op je wensen én op de stijl van uw badkamer. Een wc-rolhouder of een complete toiletset die past bij bijvoorbeeld de douchecabine of wastafel, maakt van de badkamer een mooi, compleet geheel.

Wc-rolhouder kopen

Sawiday heeft een groot assortiment wc-rolhouders in het assortiment. Daarin heeft u de keuze tussen inbouw- en opbouw toiletrolhouders, verschillende materialen, kleuren en stijlen.

  • Opbouw of inbouw toiletrolhouders

De meeste wc-rolhouders worden bevestigd aan de wand, maar u kunt ook kiezen voor inbouw toiletrolhouders. Door de toiletrolhouder in te bouwen is de houder netjes weggewerkt en bespaart u tevens ruimte in de badkamer.

  • Met en zonder klep

Een WC-rolhouder is verkrijgbaar in een variant met klep of zonder klep. Een houder met klep heeft als voordeel dat de wc-rol is beschermd tegen water en stof. Een rolhouder zonder klep kan er strakker uitzien, maar dit is uiteraard een kwestie van smaak.

  • Aantal rollen

Op een compacte toiletrolhouder kan over het algemeen 1 rol geplaatst worden. Voor grote gezinnen of voor bedrijven kan het praktisch zijn om een toiletrolhouder te kopen waarop meerdere rollen bevestigd kunnen worden. Zo hebben wij diverse wc-rolhouders / dispensers in het assortiment waarop 2 of meerdere rollen geplaatst kunnen worden. In feite is het dan een combinatie van een toiletrolhouder en een reserverolhouder.

  • Materiaal

WC-rolhouders zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Zo vindt u in ons assortiment toiletrolhouders van de volgende materialen: chroom, rvs, messing en hout.

  • Kleur

Ook in kleur heeft u de keus uit diverse opties. Zo kunt u bij ons kiezen voor wc-rolhouders in luxe kleuren, zoals goud, mat zwart en chroom, maar ook voor simpele en elegante kleuren, zoals wit en zilver. Omdat zwart een trend is in de badkamer, vindt u bij ons een ruim assortiment zwarte wc-rolhouders.

  • Stijl

Kies de stijl die bij de rest van de badkamer past. U heeft de keuze uit moderne, landelijke, klassieke, design en industriële toiletrolhouders!

WC-rolhouder ophangen

De plaats waar u de wc-rolhouder ophangt, is van groot belang voor het comfort van een bezoekje aan het toilet. Als de houder te dicht bij bijvoorbeeld het badkamermeubel of de douchewand hangt, kan het lastig zijn om de rol er op te schuiven. Wij raden daarom aan om eerst wat posities te proberen, voordat de wc-rolhouder definitief opgehangen wordt. Houd er daarnaast rekening mee dat niet iedereen even groot is als uzelf. Als u bijvoorbeeld kinderen hebt, is het belangrijk dat zij ook goed bij de toiletrolhouder kunnen. Wilt u niet zelf boren, omdat u bang bent voor beschadigingen of fouten? Ga dan voor een staande toiletrolhouder of een toiletrolhouder met een ophangsysteem zonder boren.

WC-rolhouder zonder boren

Vindt u het vervelend om te boren? Dan vindt u in ons assortiment een ruim aanbod toiletrolhouders waarbij u niet hoeft te boren. Dit kunnen staande toiletrolhouders zijn, maar ook wc-rolhouders die zowel geboord kunnen worden als opgehangen met een speciale lijm. Diverse merken hebben sterke lijm ontwikkeld om hun toiletrolhouders zonder boren op te hangen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij een Haceka toiletrolhouder Haceka HangOn lijm bestellen, en bij een Tiger toiletrolhouder Tigerfix lijm.

Merken toiletrolhouders

In ons uitgebreide assortiment vindt u toiletrolhouders van vele topmerken als Zack, Geesa, Grohe, Haceka en Tiger. Voor elk budget hebben wij een passende rolhouder in ons assortiment. Veel van onze toiletrolhouders kunnen wij snel leveren, zodat u uw nieuwe wc-rolhouder snel in huis hebt.

Advies over WC-rolhouders

Als u twijfelt tussen een aantal closetrolhouders die u in onze webshop hebt gezien, kunt u altijd één van onze showrooms bezoeken om de toiletrolhouders in het echt te bekijken. Wij beantwoorden daarbij al uw vragen en voorzien u graag van advies. Geen tijd om één van onze showrooms te bezoeken, maar wel een dringende vraag? Vul het contactformulier in of stel de vraag aan onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Naar boven