WC-rolhouders

Badkameraccessoires bepalen voor een groot deel de stijl van de badkamer. Een toiletrolhouder is daar een belangrijk onderdeel van. Daarom hebben we een uitgebreid aanbod samengesteld. Zo kun je zelfs van de toiletrolhouder, een ogenschijnlijk saai onderdeel van de badkamer, een blikvanger maken. Bij sommige houders hoef je niet eens meer in de muur te boren: deze worden namelijk eenvoudig gelijmd aan de muur. Bestel je wc-rolhouder nu gemakkelijk en snel online!

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Toiletrolhouder / wc-rolhouder 

Een toiletrolhouder of wc-rolhouder is onmisbaar in de badkamer. Het zorgt voor gemak en hygiëne. Daarnaast ziet een toiletrol op een houder er een stuk netter uit dan op de grond. Een wc-rolhouder wordt meestal dicht bij het toilet opgehangen, zodat de rollen eenvoudig bereikt kunnen worden. Toiletrolhouders zijn er in alle soorten, maten en kleuren, bijvoorbeeld met of zonder klepje. Op die manier kun je de wc-rolhouder afstemmen op je wensen én op de stijl van uw badkamer. Een wc-rolhouder of een complete toiletset die past bij bijvoorbeeld de douchecabine of wastafel, maakt van de badkamer een mooi, compleet geheel.

Wc-rolhouder kopen

Sanitairwinkel heeft een groot assortiment wc-rolhouders in het assortiment. Daarin heb je de keuze tussen inbouw- en opbouw, verschillende materialen, kleuren en stijlen.

Opbouw of inbouw toiletrolhouders

De meeste wc-rolhouders worden bevestigd aan de wand, maar je kun ook kiezen voor inbouw toiletrolhouders. Door deze in te bouwen is de houder netjes weggewerkt en bespaar je tevens ruimte in je badkamer.

Met en zonder klep

Een WC-rolhouder is verkrijgbaar in een variant met klep of zonder klep. Een houder met klep heeft als voordeel dat de wc-rol is beschermd tegen water en stof. Een rolhouder zonder klep kan er strakker uitzien, maar dit is uiteraard een kwestie van smaak.

Capaciteit toiletrolhouders

Op een compacte toiletrolhouder kan over het algemeen 1 rol geplaatst worden. Voor grote gezinnen of voor bedrijven kan het praktisch zijn om een variant te kopen waarop meerdere rollen bevestigd kunnen worden. Zo hebben wij diverse wc-rolhouders / dispensers in het assortiment waarop 2 of meerdere rollen geplaatst kunnen worden. In feite is het dan een combinatie van een toiletrolhouder en een reserverolhouder.

Materiaal

Toiletrolhouders zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Zo vind je in ons assortiment exemplaren van de volgende materialen: chroom, rvs, messing en hout.

Kleur van de toiletrolhouder

Ook in kleur heb je de keus uit diverse opties. Zo kun je bij ons kiezen voor luxe kleuren, zoals goud, mat zwart en chroom, maar ook voor simpele en elegante kleuren, zoals wit en zilver. Omdat zwart een trend is in de badkamer, vind je bij ons een ruim assortiment zwarte toiletrolhouders.

Stijl van toiletrolhouder

Kies de stijl die bij de rest van je badkamer past. Je hebt de keuze uit moderne, landelijke, klassieke, design en industriële toiletrolhouders!

WC-rolhouder ophangen

De plaats waar je de closetrolhouder ophangt, is van groot belang voor het comfort van een bezoekje aan het toilet. Als de houder te dicht bij bijvoorbeeld het badkamermeubel of de douchewand hangt, kan het lastig zijn om de rol er op te schuiven. Wij raden daarom aan om eerst wat posities te proberen, voordat de wc-rolhouder definitief opgehangen wordt. Houd er daarnaast rekening mee dat niet iedereen even groot is als jezelf. Als je bijvoorbeeld kinderen hebt, is het belangrijk dat zij ook goed bij de toiletrolhouder kunnen. Wil je niet zelf boren, omdat je bang bent voor beschadigingen of fouten? Ga dan voor een staande toiletrolhouder of eentje met een ophangsysteem zonder boren.

Toiletrolhouder zonder boren

Vind je het vervelend om te boren? Dan vind je in ons assortiment een ruim aanbod toiletrolhouders waarbij je niet hoeft te boren. Dit kunnen staande zijn, maar ook wc-rolhouders die zowel geboord kunnen worden als opgehangen met een speciale lijm. Diverse merken hebben sterke lijm ontwikkeld om hun toiletrolhouders zonder boren op te hangen. Zo kun je bijvoorbeeld bij een Haceka toiletrolhouder Haceka HangOn lijm bestellen, en bij Tiger kun je Tigerfix lijm bestellen.

Merken toiletrolhouders

In ons uitgebreide assortiment vindt je toiletrolhouders van vele topmerken als Zack, Geesa, Grohe, Haceka en Tiger. Voor elk budget hebben wij een passende rolhouder in ons assortiment. Veel van onze producten kunnen wij snel leveren, zodat je je nieuwe wc-rolhouder snel in huis hebt.

Advies over WC-rolhouders

Als je twijfelt tussen een aantal closetrolhouders die je in onze webshop hebt gezien, kun je altijd één van onze showrooms bezoeken om de toiletrolhouders in het echt te bekijken. Wij beantwoorden daarbij al je vragen en voorzien je graag van advies. Geen tijd om één van onze showrooms te bezoeken, maar wel een dringende vraag? Vul het contactformulier in of stel de vraag aan onze klantenservice.