WC Vermalers

Met een broyeur toilet zorgt u ervoor dat u een toiletruimte zonder afvoerleiding toch kan voorzien van de juiste toiletsystemen. Een broyeur leidt het afvalwater op een alternatieve manier weg naar de riolering. Door middel van een wc vermaler in deze producten, wordt het afval op een geheel onafhankelijke wijze verwerkt. Een op zichzelf staand effectief systeem dus. Zo heeft u alsnog een perfect werkend toilet na aanschaf van een broyeur.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9412 reviews

Waarom een broyeur toilet?

Een broyeur staat erom bekend dat het een zeer handige optie is om wc ruimtes zonder afvoerleiding toch van de juiste afvalwaterverwerking te voorzien. Het is daardoor mogelijk om een geheel onafhankelijk systeem aan te leggen. De voordelen van het kopen van een broyeur zijn daarom:

  • Geen hoge verbouwingskosten: Met een broyeur toilet voorkomt u dat u zich in allerlei bochten moet wringen om een toilet toch op een afvoerleiding aan te sluiten. Hier komen vaak allerlei benodigde verbouwingen bij kijken. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Een broyeur toilet kopen is in dat geval een veel goedkopere optie.
  • Verschillende designs: Daarnaast bevinden zich broyeurs met verschillende designs in het assortiment van Sawiday. Neem dus gerust een kijkje tussen alle opties en beslis zelf welk design het meest aansluit op uw eigen smaak. Het fijne van een groot aantal verschillende designs is dan ook dat u deze perfect op uzelf kan afstemmen.
  • Eenvoudige installatie: Zeker in vergelijking met een hele verbouwing is een broyeur toilet een eenvoudige optie. De installatie is minimaal gecompliceerd en vergt geen grote verbouwingen.
  • Nette afwerking: Een laatste en zeker niet onbelangrijk voordeel van een broyeur is de nette afwerking die erbij komt kijken. Zoals u bij de verschillende mogelijkheden kunt zien, is de afwerking op en top geregeld. Een broyeur ziet eruit als een hoogwaardig product. Het geeft een nette uitstraling aan een wc ruimte.

Een wc vermaler

Een wc met vermaler is in de basis hetzelfde als een broyeur toilet en wordt dus vooral gebruikt op plaatsen waar een 'klassieke' wc met stortbak niet geplaatst kan worden. Zoals de naam al zegt, vermaalt de vergruizer de vaste afvalstoffen zodat ze door een kleinere leiding dan de normale wc-afvoer kunnen worden afgevoerd. Vaak is de stortbak bij een vermaler minder krachtig dan een gewone klassieke wc, omdat de vermaler tegelijk werkt als aanzuiger.

Broyeur toilet kopen?

Wanneer het aankomt op het aanbod van broyeur toilets, dan bent u bij Sawiday dus aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje in ons volledige assortiment wc vergruizers en beslis voor uzelf welke broyeur u in uw eigen wc ruimte zou kunnen zien staan.

Een broyeur toilet van een goede kwaliteit gaat vervolgens jaren mee. Een ideale oplossing om toch op een alternatieve wijze het afvoer van het toilet in de toiletruimte te regelen.

Onze merken in de categorie wc vergruizersSanibroyeurSfa.

Vragen over een broyeur toilet?

Voor meer informatie over de verschillende opties qua broyeur of over de werking van het product zelf, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder om er zeker van te zijn dat u uiteindelijk voor de juiste vergruizer kiest.