Badkamer showrooms Sawiday

In de showrooms staan deskundige verkopers klaar om je van goed advies en met een optimale service te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Stel samen met onze adviseurs in de showroom jouw nieuwe badkamer samen. Ook kun je terecht voor advies of de aanschaf van losse sanitair producten.

Onze showrooms zijn zonder afspraak te bezoeken, wil je er zeker van zijn dat een adviseur tijd voor je heeft maak dan een afspraak. 

Maak een afspraak

  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Ruim 2000 m2 inspiratie
  • Ervaar de producten
Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
388 reviews

Voordelen van badkamer samenstellen in de showroom

Als grootste online sanitair specialist van Nederland combineren we met onze showrooms de voordelen van online met de expertise van een specialist. Zo profiteer je in de showrooms van ons uitgebreide assortiment en scherpe online prijzen. Stel je volledige badkamer samen in de showroom of laat je adviseren en inspireren.

Badkamer inspiratie in de showroom

De zoektocht naar een nieuwe badkamer begint vaak met het opdoen van inspiratie. In onze showrooms zijn verschillende complete badkamers te bekijken, maar ook losse sanitair producten. Daarom is een bezoek aan de showroom een goede eerste stap naar jouw nieuwe badkamer. In onze badkamer showrooms stel je trouwens ook eenvoudig jouw moodboard samen. Zo heb je meteen een goed beeld van de stijl die bij je past. Aan de hand van het moodboard ga je op zoek naar de sanitair producten die hierbij passen. Kom gerust eens langs bij de showroom bij jou in de buurt en ontdek de mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer.

Alles voor de badkamer in één winkel

Bij Sawiday vind je alles wat je nodig hebt voor de badkamer onder één dak. Dat zijn natuurlijk de belangrijkste sanitair producten zoals douches, baden, kranen, toiletten en ga zo nog maar even door. Daarnaast vind je in de Sawiday showroom ook een uitgebreid assortiment tegels. En om het aanbod compleet te maken zijn er installatiematerialen en vele accessoires verkrijgbaar.

Bezoek een Sawiday showroom

Op zoek naar advies, inspiratie of producten voor jouw nieuwe badkamer? Je bent van harte welkom bij onze showrooms. In het overzicht bovenaan deze pagina vind je eenvoudig de dichtstbijzijnde showroom. Hier staan onze deskundige medewerkers klaar om te helpen om jouw droombadkamer te verwezenlijken. Ga gerust in gesprek onder het genot van een kop koffie en bespreek je plannen voor de badkamer. Jouw ideeën combineren met de expertise van onze medewerkers is hét recept voor een absolute droombadkamer!