Wastafel toebehoren

Wastafel Toebehoren

Om de aanschaf van uw wastafel compleet te maken bent u bij Sawiday op het juiste adres. Als het gaat om producten die onder de categorie wastafel toebehoren vallen kunt u hierbij denken aan producten zoals wastafel onderbouwkasten, sifonkappen of afvoerpluggen, maar ook aan producten die helpen bij het bevestigen van de wastafel zoals consoles en ophangbeugels.

 

Consoles en ophangbeugels

Het ophangen van een wastafel kan op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om hiervoor wastafel consoles te gebruiken. Ook de bijbehorende set van schroeven, rubbers en boutjes voor het bevestigen van de wastafel console vindt u bij Sawiday in het assortiment.

Ook kunt u kiezen voor een ophangbeugel. Om u te voorzien van de ideale ophangbeugel heeft Sawiday een uitgebreid assortiment aan ophangbeugels. U kunt dan kiezen voor de simpelere variant maar ook de luxere variant vindt u onder de categorie wastafel toebehoren.

 

Wastafel onderbouwkasten, sifonkappen en afvoerpluggen

Om de wastafel wat beter te laten ogen kunt u ervoor kiezen om een wastafel onderbouwkast, sifonkap en afvoerplug te nemen. Bij Sawiday vindt u deze producten in vele verschillende soorten en maten.