Douche WC

Resultaten 0-24 van 45

Douche wc

Een douche wc is een toilet waarbij het onderlichaam met water wordt gereinigd. Maar wat is een douche-wc nu precies? Een douche-wc is eigenlijk een toilet en bidet in één. Het geeft uw onderlichaam na een toiletbezoek een heerlijk fris gevoel door een zachte reiniging met lichaamswarm water. Iedere douche-wc is weer uniek. Zo zijn er verschillende innovaties en mogelijkheden die per toilet kunnen verschillen.

Populaire merken in de categorie douche WC: GeberitGrohe, Villeroy & Boch en Duravit.

Opties:

Douchefunctie

De afzonderlijke ladydouche zorgt voor een heerlijke, tedere douchestraal. De douchekop is geïntegreerd in de douchearm en wordt beschermd wanneer hij niet in gebruik is, om maximale hygiëne te garanderen.

Warmeluchtföhn

Door gebruik te maken van de warmeluchtföhn is wc-papier overbodig. U wordt mild droog geblazen door een aparte douchearm die zich aanpast aan uw houding op de wc-bril.

Verwarmde zitting

Geactiveerd door een naderingssensor, hierdoor wordt de wc-zitting verwarmd. Zo heeft u geen last meer van een koude toiletbril.

Geurafzuiging

Douche-wc’s die zijn voorzien van een geïntegreerde luchtzuivering nemen onaangename geurtjes direct weg in de wc-pot. Het luchtzuiveringssysteem werkt enkele minuten na, dus er is absoluut geen extra ventilatie nodig.

Oriëntatielicht

Het discrete oriëntatielicht trekt onmiddellijk de aandacht – en dient als gids in de nacht.

Ultieme frisheid

Water is essentieel voor de dagelijkse lichaamsverzorging. Het reinigt, verfrist en geeft een uniek gevoel van welzijn. Daarom zijn steeds meer mensen enthousiast over de natuurlijke en zachte reiniging met water. Per slot van rekening stralen mensen die zich fris en schoon voelen zekerheid uit en dus zelfvertrouwen.

Moment van wellness

Het bidet heeft een metamorfose ondergaan en staat niet meer naast het gewone toilet in de badkamer, maar is volledig geïntegreerd in de toiletpot of toiletbril. Na een druk op de knop van de afstandsbediening of wc schuift een sproeikop uit de toiletpot. Een zachte waterstraal op lichaamstemperatuur reinigt vervolgens het onderlichaam.

Papierbesparend

Het wordt een echte wellnessbeleving wanneer je op de voorverwarmde bril van een van de luxe modellen plaatsneemt. Hier kun je zelfs de temperatuur, intensiteit van de straal en de sproeikopstand instellen en met een föhn, die je onderlichaam droogt, is er geen toiletpapier meer nodig. In een gemiddeld gezin van 4 personen bespaar je daarmee €218,- aan kosten voor toiletpapier. Ook de milieuvervuilende vochtige toiletdoekjes worden met de douche wc overbodig.

Het heerlijke schone gevoel na het gebruik van een douche wc maakt de gewoonste zaak van de wereld voortaan heel bijzonder. Benieuwd geworden naar de douche wc? Kom dan langs in één van de showrooms van Sawiday.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur