Hansgrohe

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
9358 reviews

Hansgrohe

Hansgrohe is één van de meest toonaangevende merken in de sanitairbranche met producten van de hoogste kwaliteit. Sinds 1901 kun je genieten van Hansgrohe’s passie voor water en innovaties. Het Hansgrohe assortiment biedt de klant talloze mogelijkheden om de badkamer naar eigen wensen te vervullen. Hansgrohe is vernieuwend en daarom een belangrijke drijfveer voor de sanitair branche. De wil om steeds maar weer te perfectioneren en de uitmuntende techniek te verbeteren heeft Hansgrohe bekend gemaakt.

Design en innovatie

Het design dat Hansgrohe op het sanitair toepast is telkens opnieuw te herkennen in elk product. Daarom heeft het merk Hansgrohe al een paar red-dot design awards op zijn naam staan. Dit is een internationale prijs voor design en tekent het merk Hansgrohe. Innovatie is het sleutelwoord voor de kranen en badkamer accessoires van Hansgrohe.

Eén van deze innovaties is bijvoorbeeld de Select-knop, waarbij je het water bedient met één druk op de knop. Een ander voorbeeld is CoolStart, waarbij er in de middenpositie van greep uitsluitend koud water stroomt. Daarmee bespaar je automatisch energie.

Hoge kwaliteit

Naast design staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Hansgrohe. Het is even belangrijk als het enthousiasme van de klanten. De kwaliteit van de artikelen wordt gewaarborgd door het handelen naar het nul-fouten-principe.

Assortiment

Het assortiment van Sawiday bestaat uit duizenden Hansgrohe producten. Deze variatie aan producten met een fraai design zorgen ervoor dat je gegarandeerd een product naar jouw smaak kunt vinden. De artikelen van Hansgrohe vindt je met name terug in de categorieën kranen en douche. Zo vindt je bij ons onder meer Hansgrohe regendouches (onder meer de populaire Hansgrohe raindance serie), Hansgrohe douchepanelen, Hansgrohe kranen (onder meer wastafelkranen, inbouwkranen en thermostaatkranen), en zelfs Hansgrohe badkameraccessoires.

Contact

Wil je liever onze producten bekijken in onze showroom of juist deskundig advies ontvangen van onze medewerkers? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Schoten. 

Series