Douchesets

Vindt u het lastig om alle onderdelen van uw douche bij elkaar te zoeken? Begrijpelijk! Daarom biedt Sawiday u een uitgebreid assortiment douchesets, zodat u alles voor een fijne douche in één keer in huis heeft. U heeft bij ons keuze uit allerlei sets: van inbouw tot opbouw, van RVS tot mat zwart. Vragen over welke doucheset het meest geschikt is voor uw badkamer? Neem gerust contact met ons op! 

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
9358 reviews

Complete douchesets

Douchen is niet alleen uzelf wassen, maar ook een heerlijk moment van de dag. U komt begint de dag fris of u eindigt de dag met een ontspannende douche. Bij een doucheset hoeft u niet alles zelf bij elkaar te zoeken. Bij Sawiday vindt u een ruim assortiment aan complete douchesets, zo heeft u meteen alles bij elkaar. Denk hierbij aan een thermostaatkraan, hoofd- en/of handdouche en een doucheslang. Bij ieder product staat aangegeven waaruit deze precies bestaat.

Met een doucheset van Sawiday is uw badkamer helemaal compleet.

Inbouw of opbouw doucheset

Bij ons vindt u verschillende soorten doucheset. Zo heeft u de keuze uit een inbouw of opbouw.

Inbouw douchesets: Bij een inbouw doucheset wordt het leidingwerk van de douche in de muur verwerkt zodat dit niet zichtbaar is.  Dit zorgt voor een luxe en minimalistische uitstraling. De voordelen van een inbouw doucheset zijn dat het leidingwerk mooi is weggewerkt en dat de doucheset onderhoudsvriendelijk is.

Opbouw douchesets: Bij een opbouw doucheset gaat het water via een glijstang naar de douchekop. De opbouw doucheset is dus niet in de muur, maar op de muur bevestigd. De voordelen hiervan zijn onder andere de prijs. In vergelijking tot inbouw douchesets zijn dit type douchesets goedkoper. Verder zijn opbouw douchesets makkelijker te installeren omdat ze niet in, maar op de muur geplaatst worden.

Regendouchesets

Voor nog een stukje extra ontspanning, vindt u bij Sawiday ook regendouchesets. Deze complete set zorgt ervoor dat u alles voor een regendouche bij elkaar heeft. Ook deze set leveren wij in de varianten opbouw en inbouw.

Kleur en vorm

Wij leveren doucheset in vele verschillende varianten. Zo vindt u bij ons douchekoppen van verschillende vormen en heeft u de keuze uit een aantal verschillende kleuren.

Het aanbod douchesets bestaat voornamelijk uit de kleuren chroom, rvs, zwart, goud en koper. Dit zijn namelijk de kleuren waar veel vraag naar is. Daarnaast vind je ook uniekere kleuren binnen het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan roze, bruin en wit. Zo vind je vast en zeker de kleur doucheset die het best past bij jouw badkamer.

Merken

Bij Sawiday vindt u douchesets van topmerken zoals Crosswater, Grohe, Hotbath, Xenz en Hansgrohe.

Douchesets met waterbesparing

Daarnaast moet er ook een keuze gemaakt worden of de doucheset waterbesparend moet zijn. Door de steeds grotere vraag naar waterbesparende producten is het aanbod flink gegroeid. Het merendeel van de douchesets in het assortiment is waterbesparend. Tijdens het douchen merk je dit niet of nauwelijks. Waterbesparende douchesets zijn er namelijk op gemaakt dat er niets ingeleverd wordt op comfort. En dat terwijl er minder water verbruikt wordt, waarmee je de portemonnee en het milieu een groot plezier doet.

Vragen?

Twijfelt u nog tussen verschillende douchesets of wilt u het een keer in het echt zien? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers of kunt u langskomen in één van onze showrooms. Daar staan ze altijd klaar om u van een passend advies te voorzien.