Toiletmeubels

Toiletmeubels / Fonteinkasten

Is het rommelig bij uw toilet? Weet u niet waar u uw zeepjes, toiletrollen en handdoekjes kwijt moet? Een fonteinkast, ook wel toiletmeubel genoemd, is dan de oplossing. In veel toiletten wordt een fontein geplaatst. Dit is een kleine wastafel waar u uw handen kunt wassen na uw bezoek aan het toilet.

Een fonteinkast is een complete set met een fontein en onderbouwkast die onder de compacte fontein wordt geplaatst waardoor u ook in uw toiletruimte spullen kunt opbergen. Omdat de compacte fonteinkast onder de fontein geplaatst wordt bespaart u veel ruimte en is het gebruiken van een toiletmeubel ideaal voor in de toiletruimte.

Ruim assortiment toiletmeubels

Bij Sawiday vindt u een ruim assortiment toiletmeubels. Bij ons vindt u onder andere wc meubels met of zonder spiegel, met of zonder deur, verschillende grepen en natuurlijk in vele verschillende modellen zodat het toiletmeubel perfect past binnen het design van uw badkamer. Wij raden u aan goed te kijken welke toebehoren er bij het product zitten.

Kleuren en maten

Om uw toiletmeubel perfect in uw toiletruimte laten passen leveren wij toiletmeubels in verschillende kleuren en maten. Zo heeft u de keuze uit de kleuren bruin, gris, wit, zwart en hout.

Daarnaast is ook de maat erg van belang. Bij Sawiday vindt u toiletmeubels met een breedte van 23 cm tot 60 cm en een hoogte van 24 cm tot 66 cm.

Merken

Bij Sawiday vindt u een ruim assortiment topmerken. Wij leveren onder andere topmerken zoals Saniclass, Differnz, Plieger en Sphinx.

Contact

Heeft u vragen of wil u het product in het echt bezichtigen? Dat kan! Wij zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar, dus twijfel niet en neem contact op met één van onze medewerkers. Wil u het product bekijken? Kom dan langs in één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur