Toiletmeubels

Zoek je een stijlvol toiletmeubel die perfect past bij de stijl van jouw toiletruimte? Bij Sawiday vind je een ruim assortiment toiletmeubelen in vele stijlen en van vele merken. Ontdek het aanbod kies uit onze topkwaliteit wc meubelen!

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
9358 reviews

Toiletmeubels 

Is het rommelig bij uw toilet? Weet u niet waar u uw zeepjes, toiletrollen en handdoekjes kwijt moet? Een fonteinkast, ook wel toiletmeubel genoemd, is dan de oplossing. In veel toiletten wordt een fontein geplaatst. Dit is een kleine wastafel waar u uw handen kunt wassen na uw bezoek aan het toilet.

Een fonteinkast is een complete set met een fontein en onderbouwkast die onder de compacte fontein wordt geplaatst waardoor u ook in uw toiletruimte spullen kunt opbergen. Omdat de compacte fonteinkast onder de fontein geplaatst wordt bespaart u veel ruimte en is het gebruiken van een toiletmeubel ideaal voor in de toiletruimte.

Ruim assortiment toiletmeubels

Bij Sawiday vindt u een ruim assortiment toiletmeubels. Bij ons vindt u onder andere wc meubels met of zonder spiegel, met of zonder deur, verschillende grepen en natuurlijk in vele verschillende modellen zodat het toiletmeubel perfect past binnen het design van uw badkamer. Wij raden u aan goed te kijken welke toebehoren er bij het product zitten.

Toiletmeubels in verschillende kleuren en maten

Om uw toiletmeubel perfect in uw toiletruimte laten passen leveren wij toiletmeubels in verschillende kleuren en maten. Zo heeft u de keuze uit de kleuren bruin, grijs, wit, zwart en hout. Door een toiletmeubel te kiezen dat naadloos past bij de stijl van de toiletruimte is het een absolute verrijking van het toilet.

Daarnaast is ook de maat erg van belang. Bij Sanitairwinkel vindt u toiletmeubels met een breedte van 23 cm tot 60 cm en een hoogte van 24 cm tot 66 cm. Kies een toiletmeubel dat goed past in uw toiletruimte. In een kleine ruimte kies je het best voor een compact wc meubel, terwijl een groter toiletmeubel erg mooi kan zijn bij meer ruimte.

Merken wc meubelen

Bij Sawiday vindt u een ruim assortiment topmerk wc meubelen. Wij leveren onder andere topmerken zoals Saniclass, Differnz, Plieger en Sphinx. Van deze merken kunt u goede kwaliteit wc meubels verwachten. Door vele verschillende merken aan te bieden hebben we toiletmeubels in alle prijsklassen. Toch streven we ernaar enkel producten van goede kwaliteit op te nemen in het assortiment. Door te kiezen voor deze goede kwaliteit heeft u jaren plezier van een prachtig toiletmeubel!

Vragen over onze toiletmeubels?

Heeft u vragen of wilt u het aanbod toiletmeubels in het echt bezichtigen? Dat kan! Wij zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar, dus twijfel niet en neem contact op met één van onze medewerkers. Wil u het wc meubel in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze showrooms.