Vloertegels

Vloertegels

Vloertegels zijn niet meer weg te denken uit de badkamer, vloertegels creëren namelijk voor een groot gedeelte de sfeer in uw badkamer. Het is dus belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Voor vloertegels bent u bij Sawiday aan het juiste adres. Wij hebben een ruime collectie vloertegels voor uw badkamer, wc of woonkamer.

Assortiment

Wij hebben een ruim assortiment dat bestaat uit bijna 5000 verschillende tegels, diverse afmetingen en uiteraard een ruime keus uit kleuren. Ons assortiment bevat tevens gerenommeerde merken als Mosa, Sphinx en Villeroy & Boch. Deze merken staan garant voor een hoogwaardige vloertegel. Uiteraard hebben wij nog andere merken tot onze beschikking. Deze merken leveren ook uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit. Via onze site kunt u aan de linkerkant gemakkelijk navigeren door gebruik te maken van onze filters. Een tip van ons: een combinatie van wandtegels met vloertegels kan u ook een erg mooie stijl opleveren.

Duurzaamheid en slijtklasse

Vloertegels kunnen ook op een wand geplaatst worden. Wandtegels daarentegen zijn alleen geschikt voor de wand en kunnen niet op de grond gebruikt worden. Ook de prijzigere wandtegels uit onze collectie zijn niet toe te passen op de vloer. Ze hebben namelijk een minder sterke glazuurlaag dan vloertegels en de kans op slijtage is veel groter.

Wat betreft tegels bestaan er diverse slijtklassen. U kunt uiteraard beter een hogere klasse nemen, dan een te lage klasse als het gaat om kwaliteit en slijtgevoeligheid. De volgende slijtklassen zijn er:

Klasse 1 = zeer slijtage gevoelig (badkamer)

Klasse 2 = slijtage gevoelig (toilet, slaapkamer)

Klasse 3 = enigszins slijtage gevoelig (zolder, licht woonkamer gebruik)

Klasse 4 = nauwelijks slijtage gevoelig (hal, keuken, woonkamer)

Klasse 5 = niet slijtage gevoelig (woonkamer, kantoor)

Advies

Een bezoek aan onze toonzaal is zeker de moeite waard. U zult versteld staan van onze collectie vloertegels. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice voor meer advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven