Marmerlook tegels

Wilt u marmer in de badkamer? Kies dan voor marmerlook tegels! Deze tegels zijn veelzijdig in te zetten en passen zowel in een badkamer met een landelijke als industriële uitstraling. Naast het feit dat marmer een chique uitstraling geeft, straalt het ook rust uit. Of u nu van een traditionele of stoere badkamer houdt, in de badkamer wilt u even tot rust kunnen komen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor prettige materialen, marmerlook tegels geven een strak en natuurlijk effect.

Marmerlook tegels

Marmer is tijdloos en wordt al jaren gebruikt in badkamers en keukens. Dat is niet voor niets, het geeft een ruimte een prachtig chique uitstraling. Marmer betekent glanzende steen, het is een kostbare grondstof. Vaak wordt het vervangen door ander materiaal wat niet onder doet voor echt marmer. Wilt u marmer in de badkamer, toilet of keuken? Dan zijn marmerlook tegels de oplossing! De tegels zijn veelzijdig in te zetten en passen daarom zowel in badkamers met een landelijke als industriële uitstraling. Door goed te combineren met marmerlook tegels, badkamer accessoires en badmeubelen creëert u een uniek geheel.  

Klassieke of stoere marmerlook tegels?

De marmerlook tegels zijn verkrijgbaar als wand- en vloertegel. Combineer verschillende formaten en kleuren tegels op de vloer en wand. Voor een wat klassiekere badkamer kiest u voor een glanzende wit/zwart marmerlook tegel en kiest u bijpassende accessoires, wat dacht u van gouden kranen? Voor een stoere industriële badkamer kunt u het beste kijken naar groene of zwarte marmerlook tegels. Kies hierbij voor een matte variant. Maak de badkamer extra stoer en chique door donkere badkamermeubels te plaatsen.

Naast wit/zwart, grijs en zwart zijn de marmerlook tegels ook verkrijgbaar in off white, antraciet en een combinatie van meerdere kleuren.

Een rustgevende uitstraling

Naast het feit dat marmer een chique uitstraling geeft, straalt het ook rust uit. Of u nu van een traditionele of stoere badkamer houdt, in uw badkamer wilt u even tot rust kunnen komen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor prettige materialen, marmerlook tegels geven een strak en natuurlijk effect. In een badkamer met marmerlook kunt u heerlijk ontspannen.

Marmerlook mozaïek tegels

Minder klassiek maar zeker zo mooi zijn de marmerlook mozaïek tegels. Deze tegels zijn in verschillende vormen verkrijgbaar, zoals scherven, rondjes of vierkantjes. Met deze tegels creëert u een natuurlijk effect in de badkamer.

Waar kun je marmerlook tegels gebruiken?

Natuurlijk zijn de marmerlook tegels ook geschikt voor andere ruimtes zoals bijvoorbeeld woonkamer, keuken, toilet en hal. Sanitairwinkel biedt marmerlook tegels van verschillende merken aan, zoals bijvoorbeeld VT wonen Cifre Ceramica, EnergieKer etc.

Bekijk marmerlook tegels met eigen ogen

In onze webshop proberen we een zo goed mogelijk beeld te geven van het assortiment marmerlook tegels. Toch kan het zijn dat foto's net een ander beeld geven dan de werkelijkheid. Woon je in de buurt van een van onze showrooms? Kom dan zeker eens een kijkje nemen. In de showroom is een groot deel van ons tegel assortiment te bekijken. Zo weet je zeker hoe de marmerlook tegel er in werkelijkheid uitziet voordat je bestelt.