Badkamermeubelen

Populaire Badmeubelen

Badkamermeubel / Badmeubels

Een badkamermeubel, ook wel badmeubel genoemd, is een belangrijk item in de badkamer. Het is een groot object en daarmee een echte blikvanger. Daarnaast wordt een badkamermeubel of wastafelmeubel iedere dag door de hele familie gebruikt waarbij alle lades en kastjes intensief worden gebruikt. Voldoende redenen om de vele soorten meubels goed ten opzichte van elkaar te vergelijken.

Type badkamermeubels

In de categorie badkamermeubels vindt u onder andere badkamerkasten, met keuze tussen onder meer hoge, lage en zijkasten. De badkamerkasten worden veelal gebruikt als extra opbergruimte, naast een spiegelkast en/of een onderbouwkast. Bij ons vindt u daarnaast ook complete badmeubelsets, waarbij een onderbouwkast bijvoorbeeld gecombineerd is met een wastafel en een spiegel. Tot slot vindt u in ons assortiment fonteinkasten (ook wel toiletmeubels genoemd) en prachtige wastafelbladen.

Badkamermeubel naar uw wensen

Bij Sawiday vindt u het grootste online assortiment badkamermeubels. Wij hebben dan ook altijd het meubel dat past bij uw wensen. Veel meubels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo hebben we bijvoorbeeld badkamermeubels van 60 cm, 80 cm en 100 cm. Ook kunt u kiezen voor lades met en zonder grepen. Of u nu een kleine of grote badkamer heeft, u kunt bij ons altijd terecht. Zelfs voor een badkamermeubel van 120 cm.

Verschillende stijlen voor uw badkamermeubelset

Smaken verschillen, vandaar dat we een ruime keuze aan diverse stijlen bieden. Geeft u de voorkeur aan zwart, industrieel, beton-look of steigerhout? Of kiest u liever voor landelijk met eikenhout en tijdloos wit? Wilt u volop luxe in de badkamer of juist budget spullen? U vindt het allemaal bij Sawiday.nl.

Hieronder geven we u enkele tips voor het kopen van uw badkamermeubel. Mocht u graag meer willen weten over onze badmeubels, dan voorzien wij u graag van advies. Uiteraard kunt u veel badkamermeubels ook bekijken in één van onze showrooms.

Tips voor de aankoop van badkamermeubels

Allereerst is het van groot belang dat u weet hoeveel ruimte er beschikbaar is voor het badkamermeubel. Zo zal een kleine badkamer een kleiner badkamermeubel vereisen dan een grote badkamer. Daarbij kunt u met een onderbouwkast veel ruimte besparen. Tegenwoordig zijn badmeubels niet alleen meer in het wit leverbaar, er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar in mat en glans. Dit zorgt er echter wel voor dat u er rekening mee moet houden dat de kleuren van de badmeubels matchen met de kleuren van uw huidige badkamer.

Een andere belangrijke keuze is of u de wastafel geïntegreerd wil in het badmeubel of dat u een badkamermeubel met waskom wil. In het laatste geval wordt de waskom bovenop het meubel geplaatst wat een luxe uitstraling geeft én meer ruimte in de lades.

Indien een badkamermeubel onvoldoende is voor het opbergen van uw spullen, kunt u altijd overwegen één of meerdere spiegelkasten, kolomkasten, rekjes en haakjes te kopen. Op deze wijze kunt u alsnog voldoende opbergruimte verkrijgen. Wilt u meer comfort en luxe overweeg dan om soft touch ladekasten te nemen voor geruisloos sluiten van lades. De beste ophanghoogte van een badmeubel is 90 cm. U kunt dan overal goed bij zonder voorover te buigen of te bukken.

Meubelen voor in badkamer of toilet

Vragen

De volgende vragen kunt u zichzelf stellen bij de aanschaf van een badkamermeubel:

  • De afmetingen: heeft u door het plaatsen van dit badkamermeubel nog wel genoeg ruimte om op een comfortabele wijze gebruik te maken van uw badkamer? Ons advies is om de ruimte op te meten, geef ook aan waar de afvoer e.d. zich bevinden. Zo weet u zeker dat alles past in de ruimte. Gebruik onze 3D planner tool voor het maken van het ideale ontwerp van uw badkamer. Uiteraard kunt ook in de showrooms terecht voor advies en hulp bij het maken van uw plattegrond.
  • De opbergruimte: geven de badmeubels u genoeg ruimte om al uw spullen op te bergen? Om hierbij meer gevoel te krijgen kunt u uw spullen in bijvoorbeeld een doos met de afmeting van de lade leggen. Past het erin? Het juiste formaat la is gevonden.
  • Uiterlijk: past het badmeubel bij de andere aanwezig objecten die al in uw badkamer staan? Bepaal welke objecten absoluut moeten blijven en wat eventueel uit de badkamer kan. Bezoek onze showroom als u twijfelt.
  • Spiegel: beschikt het badmeubel al over een spiegel of moet ik deze nog apart aanschaffen? Met een losse spiegel kunt u eenvoudig de stijl van uw badkamer aanpassen als u dat na verloop van tijd zou willen.

Door rekening te houden met bovenstaande aandachtspunten kunt u op een goede wijze uw geschikte badkamermeubels aanschaffen waar u jarenlang plezier van zult hebben. In onderstaande video geven we nog meer informatie bij de keuze voor een badkamermeubel.

Keuzehulpvideo Badmeubels/badkamermeubel

  

Best beoordeeld

Met zo'n groot aanbod begrijpen we dat het maken van een keuze niet altijd even gemakkelijk is. Vandaar dat we een Top10 best beoordeelde badmeubels opgesteld hebben. 

Bij Sawiday bent u op het juiste adres voor diverse badkamermeubels.

Zo hebben we:

Badkamermeubel kopen

U kunt online eenvoudig uw ideale badkamermeubel kopen. Heeft u vragen dan zijn onze adviseurs telefonisch tot 20.00 bereikbaar voor al uw vragen Uiteraard kunt u ook naar de showroom bij u in de buurt gaan. Onze adviseurs verwelkomen u graag.

Badkamermeubel merken

Voor de badkamer zijn er vele merken verkrijgbaar. Zo vindt u bij ons badmeubels van topmerken als Villeroy & Boch, Bruynzeel, Sphinx, Saniclass, Adema, Ink, Forzalaque, Differns, Royal Plaza, en Wiesbaden.

Saniclass Badmeubelen Villeroy en Boch Badmeubelen Ink badmeubelen Forzalaqua Badmeubelen Sphinx Badmeubelen

Differnz badmeubelen
 Adema badmeubelen  Royal Plaza badmeubelen  Wiesbaden badmeubelen  Bruynzeel badmeubelen

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur