Toilet accessoires

Een badkamer of toiletruimte zonder de juiste toiletaccessoires is niet compleet. Waar hangt u anders uw toiletrollen op? En waar laat u de reserverollen of toiletborstel? Voor alle benodigdheden bij uw toilet bent u bij Sawiday aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u alle toiletaccessoires die nodig zijn om uw badkamer en toiletruimte de finishing touch te geven die ze verdienen. Bestel ze gemakkelijk en snel online!

Toilet accessoires

Bij Sawiday vindt u meer dan 1400 verschillende toiletaccessoires voor uw toilet. Toiletaccessoires zijn al lang niet meer enkel voor functioneel gebruik. Het is ook een goede manier om uw toiletruimte tot een stijlvolle ruimte om te toveren. U vindt hier alle benodigdheden voor uw toiletruimte. Van toiletborstels tot toiletrolhouders, Sawiday heeft de accessoires die u zoekt.

Populaire merken in de categorie toilet accesoires: Tiger, Zack, Grohe, Geesa en Haceka.

Toiletrolhouder

Een toiletrolhouder is onmisbaar in uw wc-ruimte. Deze wordt vaak zo dicht mogelijk bij de wc opgehangen voor optimaal gemak. Bij Sawiday hebben we meer dan vierhonderd verschillende toiletrolhouders. Zo kunt u er altijd een kiezen die bij de rest van uw accessoires past. Voor elke look is er een geschikte houder. Wilt u een houder met klep of juist zonder of een inbouw wc rolhouder? Een van rvs of toch liever chroom? U heeft de keuze uit veel verschillende merken zodat u ,ongeacht uw budget, altijd kunt slagen.

Reserverolhouder

Het is nooit prettig om zonder toiletpapier op het toilet te zitten. Een handige, stijlvolle reserverolhouder kan dit probleem voorkomen. Met bijna tweehonderd verschillende toiletroldispensers is de kans groot dat er ook voor u een passende reserverolhouder bij zit. Het gevarieerde aanbod bevat klassieke, moderne en industriële houders in verschillende kleuren en maten. Sawiday heeft zowel staande als hangende wc-papierhouders zodat hij altijd in uw toiletruimte past.

Wc-borstels

Toiletborstels of wc-borstels zijn borstels die gebruikt worden om de binnenkant van de wc-pot te reinigen na ontlasting. Wc borstels zijn geen voorwerpen die je graag ziet. Daarom kunt u bij Sawiday ook allerlei mooie toiletborstelhouders en toiletborstelsets vinden die u niet in een hoekje weg hoeft te stoppen. U kunt uw wc-borstel gemakkelijk bij de rest van uw toiletaccessoires kiezen zodat het een mooi geheel wordt.

Toiletsets

Het is ook mogelijk om een volledige accessoireset te bestellen. Zo heeft u in één keer een passende toiletset voor in uw wc-ruimte. Ook hier kunt u kiezen uit veel verschillende stijlen, kleuren en merken!

Wc-matten

Een mooie wc-mat maakt uw toilet helemaal af. Uit ons aanbod van meer dan honderd matten kunt u er altijd eentje kiezen die bij u past. U heeft keuze uit matten met veel verschillende kleuren, patronen, figuren en teksten. De toiletmatten van Differnz en Sealskin zijn van hoge kwaliteit en fleuren uw toilet helemaal op!

Bekijk ook eens ons complete assortiment badkameraccessoires

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven