Badgrepen

Het plaatsen van een badgreep zorgt voor extra ondersteuning in de badkamer. Een badgreep is dan van toegevoegde waarde voor alle leeftijden. Vooral in een levensloopbestendige badkamer raden wij het gebruik van een wandbeugel aan. Vroeger waren wandbeugels voornamelijk wit en gemaakt van kunststof. Tegenwoordig zijn er badgrepen in allerlei soorten en maten.

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
9358 reviews

Badgrepen

Een badgreep zorgt voor extra ondersteuning in de badkamer. Een badgreep is dan ook geschikt voor alle leeftijden. Met name in een levensloopbestendige badkamer raden wij het gebruik van een wandbeugel aan. Vroeger waren wandbeugels voornamelijk wit en gemaakt van kunststof. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten in verschillende kleuren. Sanitairwinkel.nl heeft een breed assortiment wandbeugels met onder andere de kleuren chroom, grijs, RVS, wit en zilver.

Voordelen van wandbeugels in de badkamer

  • Meer grip en een veiligere badkamer.
  • Je bent langer instaat om zelfstandig gebruik te maken van je badkamer.
  • Tegenwoordig zijn er wandbeugels in alle kleuren en maten, waardoor hij past in elk interieur.

Nadelen van wandbeugels

  • Er moet voldoende ruimte zijn in de badkamer voor een wandbeugel.

Soorten badgrepen

Een wandbeugel is op veel plekken in het huis een laagdrempelige oplossing voor extra veiligheid. Zo zijn er toiletbeugels voor extra ondersteuning tijdens het opstaan. Ook zijn er douchebeugels voor extra grip tijdens het douchen. Ten slotte kunnen wandgrepen gebruikt worden in combinatie met een bad.

Meer weten over badgrepen?

Wanneer je vragen hebt over een van onze modellen of advies wilt van onze adviseurs, kun je altijd contact opnemen met één van onze medewerkers of langskomen in één van onze showrooms. Daar helpen zij je verder met het maken van de juiste keuze.