Badkamer Speakers

Met een badkamer speaker geniet je ook in de badkamer op een veilige manier van je favoriete muziek. Op deze manier beleef je nog meer plezier aan de tijd die je doorbrengt in badkamer en kun je voor iedere stemming passende muziek selecteren.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Badkamer speakers

Breng jij veel tijd door in de badkamer en hou je van muziek? Dan zijn badkamer speakers echt iets voor jou! Geniet nóg meer van een ontspannen bad met al je favoriete muziek op de achtergrond. 

Door de badkamer speakers in te bouwen heb je geen last meer van losse, rondslingerende speakers die bovendien steeds weer opgeladen moeten worden.

Veiligheid

Met onze badkamer speakers hoef je geen rekening te houden met vocht of opspattend water. Alle badkamer speakers zijn namelijk waterdicht en kunnen daardoor zonder problemen worden toegepast in de badkamer.

Aquasound badkamer speakers

Centraal in ons assortiment badkamer speakers staan de producten van Aquasound. Aquasound is gespecialiseerd in waterdichte mediaproducten en levert uitsluitend producten van topkwaliteit. De speakers leveren hoogwaardig geluid en kunnen aangestuurd worden door middel van Bluetooth of WiFi. Je streamt jouw favoriete muziek of radiozender dus draadloos naar het systeem!

Alle producten zijn gebruiksvriendelijk en zo ontworpen dat installatie zeer eenvoudig is. Qua kleur zijn de speakers beschikbaar in drie uitvoering: wit, mat zwart en mat chroom. Voor ieder badkamerinterieur is dus een passend model.

Meer weten over badkamer speakers?

Kom je er niet uit, of heb je vragen over badkamer speakers? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder bij de aanschaf van badkamer speakers!