Showroom Middelburg, 1000m² badkamer inspiratie

Middelburg

Adres

Mortiereboulevard 40A
4336RA Middelburg

[email protected]
0118-742001

Afspraak maken Offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

02-06-24 12:00-17:00
07-07-24 12:00-17:00
04-08-24 12:00-17:00
showroom eindhoven ekkersrijt

Sawiday is in Nederland bekend als Sanitairwinkel

Wees welkom bij Sanitairwinkel Middelburg

Je bent van harte welkom in onze showroom in Middelburg. Onze nieuwste showroom vind je in Woonboulevard 'de Mortiere' in Middelburg. Of je nu op zoek bent naar inspiratie of productadvies. Onze verkoopadviseurs staan er voor je klaar. Sanitairwinkel Middelburg biedt 1.000 m2 aan badkamer inspiratie op een gemakkelijk te bereiken locatie en je auto parkeer je eenvoudig voor de deur.

showroom eindhoven ekkersrijt

Badkamer advies bij Sanitairwinkel Middelburg

Een badkamer heb je niet zomaar samengesteld. Onze adviseurs van showroom Middelburg denken daarom graag met je mee om zo tot de beste oplossing te komen voor jouw situatie, van productadvies tot stylingadvies. Ook wanneer je op zoek bent naar advies over losse producten of kleine badkamer renovaties helpen we je graag op weg. Kom langs bij onze showroom in Middelburg voor advies, inspiratie en de laatste badkamertrends. Enthousiast? Dan zien we je snel! 

Maak een afspraak om zeker te zijn dat onze verkoopadviseurs alle tijd voor je hebben, of stap even binnen om inspiratie op te doen.

showroom eindhoven ekkersrijt

Laat je inspireren bij showroom Middelburg

Onze showroom in Middelburg zit gevestigd Woonboulevard 'de Mortiere'. Deze woonboulevard is eenvoudig te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De showroom in Middelburg heeft inspirerende wc-opstellingen en voorbeeldbadkamers in verschillende stijlen. Zo kun je goed ontdekken wat je mooi vindt. 

showroom eindhoven ekkersrijt

Moodboard

Om je nog beter te kunnen helpen bij het samenstellen van je droombadkamer vind je in Sanitairwinkel Middelburg ook een inspiratietafel. Op deze tafel kun je zelf aan de slag gaan met het maken van een moodboard. Experimenteer met verschillende tegels, kranen, kleurstalen en samples zodat je meteen weet welke combinaties mooi zijn. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar met productadvies naar aanleiding van jouw wensen.

showroom eindhoven ekkersrijt

Direct de juiste prijs voor jouw badkamer

Laat je een offerte opstellen in onze showroom? In onze transparante offertes krijg je altijd een duidelijk overzicht van hoe de totaalprijs van de badkamer is opgebouwd. Elke offerte is bij ons 30 dagen geldig. Zo kun je rustig nadenken over de keuzes die je hebt gemaakt en hoef je geen haastige beslissingen te nemen. Met behulp van ons advies en jouw eigen keuzes kom je zo tot jouw ideale badkamer.

vestigingsmanager

Wij helpen je graag

Maak kennis met Silvan, vestigingsmanager van Sanitairwinkel Middelburg.

Voor Silvan zijn de gesprekken met zijn klanten altijd het leukste aspect geweest van zijn werk. Na meer dan 15 jaar verkoop en inkoop ervaring staat hij met zijn team klaar om jou te ontvangen in de showroom van Middelburg. Hij laat graag alle mogelijkheden zien en probeert op een positieve en oplossingsgerichte manier tot het beste advies te komen:

“Ons hechte team probeert iedereen te helpen met alle uitdagingen, groot of klein. Het gaat er ons om dat elke klant met een goed gevoel de showroom verlaat. Daar doen wij elke dag onze uiterste best voor”

Maak een afspraak

Badkamers te zien in Middelburg

Bekijk hieronder voorbeelden van complete badkamers die te zien zijn in Middelburg. Uiteraard vind je in de showroom nog veel meer complete badkamers!

Neem alvast een kijkje in de showroom

Bezoek Sanitairwinkel in Middelburg

Sanitairwinkel Middelburg is 7 dagen per week geopend en kun je terecht voor advies en inspiratie voor jouw badkamer. De badkamer showroom in Middelburg is te vinden op Woonboulevard 'De Mortiere', Mortiereboulevard 40A. Maar liefst 1000m² aan badkamer inspiratie staat hier voor je klaar. Ook onze adviseurs helpen je graag bij al je vragen over badkamers of toiletten. Zo vind je precies waar je naar op zoek bent, of dat nu een los onderdeel of een complete badkamer is. We zien je graag verschijnen bij Sanitairwinkel Middelburg!

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9412 reviews