WC-brillen

Op zoek naar een nieuwe wc bril? Bij Sawiday bestel je gemakkelijk en snel je nieuwe toiletbril online. Van standaard brillen tot afneembare brillen met softclose, u vindt alle varianten hier. Er zijn verschillende vormen en maten toiletbrillen. Sommige zijn universeel, andere zijn modelgebonden. Wat alle toiletbrillen met elkaar gemeen hebben, is dat ze van topkwaliteit en altijd scherp geprijsd zijn. Heb je vragen over welk model geschikt is voor jouw toilet? Neem dan gerust contact met ons op!

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9411 reviews

Wc-brillen

Ben je op zoek naar een nieuwe wc bril? Sawiday.be kan toiletzittingen en wc-brillen leveren van alle bekende en minder bekende merken. Hierbij is het belangrijk dat de maten van de toiletbril overeenkomen met die van het toilet. Niet alle closetzittingen zijn universeel, controleer dit dus goed of informeer bij ons! Het aanbod wc brillen is namelijk erg groot!

Wc-bril uitvoeringen

De meeste closetzittingen zijn er in meerdere uitvoeringen, zo is er de standaard closetzitting, de softclose toiletzitting, maar ook de quick-release toiletzitting.

Softclose wc-bril

Een wc bril of toiletzitting met softclose zorgt er voor dat de bril rustig omlaag zakt. Hiermee voorkom je een harde knal wanneer hij per ongeluk omlaag valt. Wel zo fijn als je midden in de nacht even naar het toilet moet! Daarnaast kan het voorkomen dat de wc-bril breekt door de klap. Ook hiervoor is een wc-bril met softclose een perfecte oplossing.

Quick release systeem

Een deel van de toiletbrillen heeft een quick release systeem. Dit houdt in dat de wc bril gemakkelijk kan worden verwijderd en weer kan worden teruggeplaatst, gewoon door de zitting omhoog te trekken. De zitting is op deze manier eenvoudig en snel schoon te maken zonder dat je met de poetsdoek in alle hoekjes moet proberen te komen.

WC bril verkleiner

Helaas zijn de doorsnee toiletbrillen niet gemaakt voor iedereen. Een normale toiletbril kan nog wel eens te groot zijn voor kinderen. Gelukkig zijn er daarvoor wc-bril verkleiners. Hiermee verklein je de wc-bril waardoor hij zelfs voor de kleinste geschikt wordt. Doordat deze toiletbril verkleiner veelal voorzien is van zachte kussentjes zorgt het voor een gemakkelijke en comfortabele zit.

Verschillende kleuren en vormen

Een wc-bril is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. De klassieke witte toiletbril blijft populair, maar ook andere kleuren zien we steeds vaker terug. Voor elke wens vind je bij ons de geschikte wc bril. Toiletbrillen zijn verkrijgbaar in de kleuren: zwart, wit, pergamon, grijs, bruin, blauw, geel, groen en zelfs oranje. Ook is er een uitgebreid assortiment aan wc-brillen van hout. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten hout.  

Merken

Ons grote assortiment toiletbrillen bestaat uit veel verschillende merken, dit zorgt ervoor dat er voor iedereen wel een geschikte toiletzitting is. Bekende merken die wij onder andere in deze categorie aanbieden zijn: Duravit, Villeroy en Boch, Pressalit, Geberit en nog veel meer! Naast de bekende merken bieden wij ook minder bekende merken aan.

Prijzen

Doordat het aanbod toiletbrillen zo divers is en het aanbod zo groot, zijn de toiletzittingen in veel verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Momenteel zijn bovendien een heleboel toiletzittingen scherp geprijsd. Zo vind je altijd een exemplaar die geschikt is voor jouw budget.

Keuzehulp wc-brillen

Je kunt ook onze handige keuzehulp gebruiken voor het maken van de juiste keuze. Deze keuzehulp is hét ideale startpunt om te komen tot de zittingen die bij jouw toiletpot passen. Sanitairwinkel verkoopt namelijk honderden wc brillen. Enkele hiervan zijn universeel en zullen dus in 99% van de gevallen passen, maar een specifieke zitting is vaak mooier en past net wat beter.