Wc-brillen

Op zoek naar een nieuwe toiletbril? Bij Sawiday bestelt u gemakkelijk en snel uw nieuwe wc-bril online. Van standaard brillen tot afneembare brillen met softclose, u vindt alle varianten hier. Er zijn verschillende vormen en maten toiletbrillen. Sommige zijn universeel, andere zijn modelgebonden. Wat alle toiletbrillen met elkaar gemeen hebben, is dat ze van topkwaliteit en altijd scherp geprijsd zijn. Heeft u vragen over welk model geschikt is voor de toilet? Neem dan gerust even contact met ons op!

Wc-brillen

Bent u op zoek naar een nieuwe wc bril? Sawiday.be kan toiletzittingen en wc-brillen leveren van alle bekende en minder bekende merken. Hierbij is het belangrijk dat de maten van de toiletbril overeenkomen met die van het toilet. Niet alle closetzittingen zijn universeel, controleer dit dus goed of informeer bij ons! Het aanbod wc brillen bestaat bij ons uit bijna 1000 artikelen!

Wc-bril uitvoeringen

De meeste closetzittingen zijn er in meerdere uitvoeringen, zo is er de standaard closetzitting, maar ook een softclose toiletzitting. Hierbij gaan de wc-bril en deksel langzaam omlaag, wat klapperen voorkomt! Ideaal voor huishoudens met kinderen.

Een deel van de toiletbrillen heeft een quick release systeem. Dit houdt in dat de wc bril gemakkelijk kan worden verwijderd en weer kan worden teruggeplaatst, gewoon door de zitting omhoog te trekken. De zitting is op deze manier eenvoudig schoon te maken.

Verschillende kleuren en vormen

Een wc-bril is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. De klassieke witte wc-bril blijft populair, maar ook andere kleuren zien we steeds vaker terug. Voor elke wens vindt u bij ons de geschikte wc bril. Toiletbrillen zijn verkrijgbaar in de kleuren: zwart, wit, pergamon, grijs, bruin, blauw, geel, groen en zelfs oranje.

Merken

Ons grote assortiment toiletbrillen bestaat uit veel verschillende merken, dit zorgt ervoor dat er voor iedereen wel een geschikte toiletzitting is. Bekende merken die wij onder andere in deze categorie aanbieden zijn: Duravit, Sphinx, Villeroy en Boch, Pressalit, Geberit en nog veel meer! Naast de bekende merken bieden wij ook minder bekende merken aan.

Prijzen

Doordat het aanbod toiletbrillen zo divers is en het aanbod zo groot, zijn de toiletzittingen in veel verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Momenteel zijn bovendien een heleboel toiletzittingen scherp geprijsd.

Keuzehulp wc-brillen

U kunt ook onze handige keuzehulp gebruiken voor het maken van de juiste keuze. Deze keuzehulp is hét ideale startpunt om te komen tot de zittingen die bij uw toiletpot passen. Sawiday verkoopt namelijk honderden wc brillen. Enkele hiervan zijn universeel en zullen dus in 99% van de gevallen passen, maar een specifieke zitting is vaak mooier en past net wat beter.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Naar boven