Roosters

Op zoek naar een ventilatierooster voor de badkamer of een andere ruimte? Bij Sawiday vind je een groot assortiment ventilatieroosters van bijvoorbeeld kunststof of RVS. Daarnaast zijn er verschillende afmetingen en vormen beschikbaar, zoals ronde- of vierkante ventilatieroosters. Naast ventilatieroosters zijn er ook vele afzuigventielen beschikbaar. Bekijk het assortiment hieronder!

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
454 reviews
Er zijn hierboven 18 producten zichtbaar
Naar boven

Ventilatieroosters voor de badkamer

Badkamerventilatie is onmisbaar in uw badkamer, bijvoorbeeld om schimmelvorming te voorkomen. Bij Sawiday vind je een groot assortiment ventilatieroosters. Ventilatie of luchtverversing is het vervangen van de lucht in een ruimte, die om wat voor reden dan ook vervuild of verontreinigd is, door zuivere lucht. Daarnaast zorgen ventilatieroosters ervoor dat vocht weg kan uit de ruimte, bijvoorbeeld na een warme douche. Deze ventilatie kan zowel op natuurlijke- als mechanische wijze verlopen.

Verschillende materialen ventilatieroosters

Binnen ons assortiment vind je ventilatieroosters van verschillende materialen, zoals kunststof of RVS. Deze kunststof ventilatieroosters zijn vaak wit, maar ook kleuren als zwart of bruin zijn beschikbaar. De RVS roosters zijn veelal beschikbaar in de typische RVS kleur, maar ook in koperkleur. Voor beide materialen geldt dat ze zeer duurzaam zijn. RVS is zelfs nog wat duurzamer dan kunststof, maar is ook net wat duurder. 

Ventilatierooster merken

Bij Sawiday vindt u ventilatieroosters in vele merken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Plieger ventilatierooster, IVC Air ventilatierooster of een Upmann ventilatierooster.

Soorten ventilatieroosters

Binnen ons assortiment vind je ventilatieroosters met schoepen, lamellen en schuifroosters. De variant met schoepen laat voortdurend op natuurlijke wijze lucht door. De variant met lamellen dient aangesloten te worden op een badkamerventilator, zodat de lamellen open geblazen worden door de lucht van de ventilator. Als middenweg is er ook nog het schuifrooster. Deze kan handmatig open en dichtgeschoven worden. Tussen het aanbod kom je ook verschillende afzuigventielen tegen welke aangesloten kunnen worden op afzuigpunten van de mechanische ventilatie.

Vragen over ventilatieroosters voor de badkamer?

Heeft u een vraag over de aanschaf van een ventilatierooster? Neem dan contact op met een van onze medewerkers zodat wij u kunnen helpen met de juiste badkamerventilatie voor in uw badkamer.