Toiletmatten

Er zijn meerdere redenen waarom een WC mat een fijne toevoeging is aan de toiletruimte. Bijvoorbeeld zodat je niet over de koude tegels hoeft te lopen. Of gewoon omdat het zorgt voor meer kleur of een warmere sfeer in de toiletruimte. Hoe dan ook, binnen ons assortiment vind je toiletmatten in verschillende kleuren, diktes en structuren. Zo vind je altijd een fijne WC mat die past bij de toiletruimte.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9411 reviews
Er zijn hierboven 21 producten zichtbaar
Naar boven

WC matten

Heb je er ook zo’n hekel aan om op het toilet te zitten met je voeten op een ijskoude vloer? Bij Sanitairwinkel vind je een ruim assortiment aan toiletmatten, zodat je geen last meer hebt van koude voeten. Naast koude voeten kan een volledig betegelde toiletruimte ook koud aanvoelen wat betreft sfeer. Ook dan is een toiletmat een goede oplossing voor een 'warmere' toiletruimte.

WC mat met of zonder uitsnede

Een WC mat is een mat voor je WC met een uitsnede erin. Deze uitsnede zorgt ervoor dat hij perfect past om uw staande toilet. Voor een hangend toilet is deze uitsnede natuurlijk niet nodig. Sterker nog, het zou er een beetje gek uitzien om een WC mat met uitsnede onder een hangend toilet te leggen. Bij ons vind je daarom ook toiletmatten zonder uitsnede. Je vindt ze in allerlei vormen van recht tot rond, zodat je ook bij een hangend toilet niet met je voeten op een koude vloer zit.

Design

Bij Sanitairwinkel vind je enkel wc matten van de hoogste kwaliteit in allerlei vormen, kleuren, materialen en maten. Zo zit er voor altijd een passende stijlvolle wc mat bij die past bij jouw toiletruimte. Wij leveren merken zoals Sealskin en Differnz, we zijn namelijk zeer tevreden over de kwaliteit.

WC mat en badmat combineren

Om jouw badkamer helemaal af te maken leveren wij ook badmatten die passen bij de door jou uitgezochte WC mat. Zo geef je de badkamer een warme en stijlvolle sfeer en blijft het een mooi geheel. Om het wat gemakkelijker te maken om de toiletmat en badmat die bij elkaar horen te vinden kun je de filteropties gebruiken.

Vragen over toiletmatten?

Kun je niet kiezen, heb je vragen of wil je het allemaal een keer in het echt bekijken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of bezoek één van onze showrooms. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar met tips, adviezen en denken mee met al je vragen.