Badkamerkasten

Extra opbergruimte nodig? Geen probleem, met een badkamerkast creëert u eenvoudig extra ruimte om badkamerspullen in op te bergen. Door meer dan 1000 badkamerkasten aan te bieden vindt u bij Sawiday gegarandeerd een badkamerkast die in de stijl van uw badkamer past. Daarnaast is er ook nog eens behoorlijk wat diversiteit door gebruik te maken van verschillende maten en uitvoeringen om uw wensen zo goed mogelijk te kunnen vervullen. 

Badkamerkast

Een badkamerkast is ideaal als extra opbergruimte in de badkamer. Badkamerkasten, ook wel kolomkasten genoemd, hebben vaak één of twee deuren en beschikken al dan niet over lades. Bij Sawiday vindt u badkamerkasten in vele verschillende soorten en maten.

Type badkamerkasten

Een badkamerkast is verkrijgbaar in diverse soorten. Een bovenkast is veelal kleiner en geschikt om op te hangen en ditzelfde geldt ook voor een wandkast. Hoge kasten daarentegen zijn veelal hoger dan 160 cm en zijn populair omdat ze ondanks de grote opbergruimte door het smalle formaat weinig ruimte in beslag nemen. Daarmee is een hoge kast ook prima geschikt voor een kleine badkamer. Een lage kast is een kleine staande kast voor net wat extra opbergruimte. 

Softclose sluiting

De meerderheid van onze badkamerkasten beschikt over een softclose sluiting. Dit houdt in dat de kast langzaam dicht gaat en er dus geen harde klap te horen zal zijn. Naast het feit dat er minder geluid te horen zal zijn bij het sluiten van de badkamerkast, is een belangrijk voordeel van een softclose sluiting dat de kast minder te verduren zal krijgen. Hierdoor zal de kast langer mee gaan.

Merken badkamerkasten

Sawiday heeft een ruim assortiment van badkamerkasten in verschillende merken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Villeroy en Boch badkamerkast, een Bruynzeel badkamerkast of wellicht een moderne Differnz badkamerkast.

Advies over badkamerkasten

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze producten uit deze categorie of juist advies willen hebben van een van onze medewerkers, dan is het zowel online als offline mogelijk om contact met ons op te nemen. Online kunt u gebruik maken van onze klantenservice en offline is het mogelijk langs te komen bij één van onze showrooms. Hier zullen onze medewerkers u met alle plezier verder helpen.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Naar boven